طرز تهیه پاچینی مرغ
پاچینی مرغ برای تهیه غذای فرنگی پاچینی مرغ خوشمزه همانند دیگر غذاها مانند بال سوخاری با سس سیراچا، ابتدا برای مرینت کردن کتفهای مرغ، پیاز را به صورت خلالی درشت خرد میکنیم و در یک کاسه مناسب قرار میدهیم. سپس به پیاز کمی نمک اضافه میکنیم تا آب دهد و باعث ترد شدن گوشت مرغ […]
پاچینی مرغ
برای تهیه غذای فرنگی پاچینی مرغ خوشمزه همانند دیگر غذاها مانند بال سوخاری با سس سیراچا، ابتدا برای مرینت کردن کتفهای مرغ، پیاز را به صورت خلالی درشت خرد میکنیم و در یک کاسه مناسب قرار میدهیم. سپس به پیاز کمی نمک اضافه میکنیم تا آب دهد و باعث ترد شدن گوشت مرغ شود.
در این مرحله، فلفل دلمهای را به صورت خلالی خرد میکنیم و به کاسه اضافه میکنیم. سپس آب لیموترش را استخراج کرده و پس از صاف کردن، به کاسه اضافه میکنیم. در ادامه، ماست چکیده را همراه با روغن مایع به کاسه اضافه میکنیم.
حالا پودر زنجبیل، پودر زیره، پودر سیر و مقداری نمک و فلفل سیاه را به مواد اضافه میکنیم و با دقت آنها را به خوبی ترکیب میکنیم تا یکدست شوند. سپس کتفهای مرغ را به کاسه اضافه کرده و با استفاده از مواد طعمدهنده، آنها را مخلوط میکنیم.
در این مرحله، درب کاسه را با سلفون پوشانده و حداقل به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار میدهیم تا طعم مواد به گوشت مرغ نفوذ کند. اگر زمان کافی دارید، توصیه میکنیم حتماً کتفهای مرغ را از شب قبل با مواد طعمدهنده مخلوط کنید.
بعد از اینکه کتفهای مرغ طعمدار شدند، آنها را از مواد طعمدهنده جدا میکنیم. سپس گوشت سمت استخوان کتف را برش میزنیم و مانند توب به سمت بالای کتف جمع میکنیم. در صورت تمایل، میتوانیم با استفاده از خلال دندان آن را ثابت کنیم.
در ادامه، آرد سوخاری و تخممرغها را در دو کاسه جداگانه میریزیم و جلوی خودمان قرار میدهیم. سپس یک تابه را روی حرارت قرار میدهیم و به اندازهای روغن میریزیم که کتفها در آن شناور باشند.
در این مرحله، کتفها را از سمت استخوان میگیریم و سمت گوشت را در تخم مرغ میغلطانیم. سپس آنها را در آرد سوخاری میغلطانیم و در روغن داغ سرخ میکنیم. حرارت زیر تابه باید ملایم باشد تا کتفها به طور کامل پخته شوند.
پس از اینکه کتفهای مرغ را به طور کامل سرخ کردیم، آنها را درون یک توری فلزی یا دستمال حولهای قرار میدهیم تا روغن اضافی آنها خارج شود. سپس آنها را در ظرف مورد نظر قرار میدهیم و به همراه سس دلخواه سرو میکنیم.
بسیاری از رستورانها که پاچینی را به این روش سوخاری سرو میکنند، از سس کچاپ دستساز به عنوان یک جانبی معمولی استفاده میکنند که طعم آن را دو چندان میکند. اگر تمایل دارید این سس خوشمزه را در خانه تهیه کنید، در ادامه متن زیر را مشاهده نمایید.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0