طرز تهیه مرغ وحشی
طرز تهیه مرغ وحشی مخصوص به روش شمالی
مرغ وحشی مانند اکبر جوجه یکی از غذاهای خوشمزه و سالم است که به سادگی در مناطق شمالی ایران قابل دسترس است. روش تهیه مرغ وحشی بسیار ساده و در عین حال بسیار خوشمزه است و به همین دلیل باعث شده تا این غذا به یک آیتم مهم و مورد علاقه در رستوران ها تبدیل شود.
مواد لازم مرغ وحشی
مواد لازم برای پخت این غذای خوشمزه به شرح زیر است:
ران و سینه مرغ: ۴ تکه
پیاز: ۲ عدد
آلو بخارا: ۸ عدد
شکر: ۱ قاشق
کره: ۲۵ گرم
زعفران: مقدار لازم
آبلیمو: مقدار لازم
طرز تهیه مرغ وحشی
جهت تهیه مرغ وحشی خوشمزه، ابتدا پیازها را به شکل خلالی درشت خرد نموده و در کف قابلمهای مناسب قرار میدهیم. در مرحله بعد، پوستهای اضافی گوشت مرغ را جدا کرده و تکههای مرغ را روی پیازهای خردشده قرار داده و به پخت آماده میشویم.
در این مرحله، قابلمه را بر روی حرارت ملایم قرار داده و پس از آن آلو بخارا را به همراه دو قاشق غذاخوری روغن مایع، مقداری شکر، کمی کره و نمک، فلفل سیاه و زنجبیل به قابلمه اضافه میکنیم. سپس درب قابلمه را میبندیم تا مرغ بهخوبی پخته شود.
پس از گذشت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه، زعفران دمکرده را همراه با آب لیموترش به قابلمه اضافه نموده و اجازه میدهیم تا آب اضافی در قابلمه بخار شده و غذا به روغن آمیز بپیوندد. پس از حدود ۴۵ دقیقه، مرغ وحشی ما آماده برای سرو شدن میباشد.
در زمان پخت این غذا، نکته مهم این است که مرغها را در هیچ جا تغییر نمیدهیم و نیازی به تفت دادن ندارد. علاوه بر این، نکتهی دیگری که در پخت مرغ وحشی بسیار حائز اهمیت است، این است که این غذا به هیچ گونه آبی نیاز ندارد و باید با آب پیاز و پخته شود.
طعم این غذا به دستور ذکر شده تغییر مییابد، اگر علاقه دارید ترشی یا شیرینی این غذا را به طعم خود تغییر دهید، میتوانید با افزودن شکر یا آب لیموترش تناسباً به سلیقه خود تغییراتی ایجاد کنید. در پایان، این غذای لذیذ را همراه با کته سرو مینماییم.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0