طرز تهیه دوشاب
طرز تهیه و دستور پخت دوشاب
دوشاب همانند فرنی یکی از دسرهای سنتی و پرطرفدار در فرهنگ غذایی برخی مناطق است. آماده سازی این غذا نیاز به مواد اولیه ساده ای دارد که در ادامه به بررسی آنها و همچنین دستور پخت دوشاب خواهیم پرداخت.
مواد لازم جهت تهیه دوشاب
- انگور: ۵۰ کیلوگرم
- خاک سفید یا خاک مخصوص دوشاب: ۱٫۵ کیلوگرم
دستور پخت دوشاب
- ابتدا انگورها را شسته و پوست های آنها را جدا کنید. بهتر است از انگورهای تازه و کیفیت بالا استفاده کنید.
- سپس خاک سفید یا خاک مخصوص دوشاب را در یک ظرف مناسب قرار داده و به طور متوالی لایه هایی از انگور و خاک را به صورت تناوبی درون ظرف بچینید. هر لایه خاک باید حدوداً ۲ سانتیمتر باشد. تا زمانی که انگورها به اتمام برسند، این عمل را تکرار کنید.
- بعد از قرار دادن آخرین لایه از انگور، ظرف را با یک قطعه پارچه یا سرپوش درب ببندید تا از ورود هوا جلوگیری شود.
- دوشاب را در یک محل خشک و تاریک قرار دهید و به مدت حداقل ۲ هفته بگذارید تا خمیر تخمیر شود.
- پس از گذشت زمان مقرر، دوشاب را با دقت باز کنید. بهتر است این عمل را در فضای باز یا در حمام انجام دهید تا بوی شدید دوشاب اطراف را تحریک نکند.
- غذا آماده مصرف است. میتوانید انگورها را با استفاده از قاشق یا نوع دلخواه دیگر سرو کنید. خاک را از بین انگورها حذف کنید.
ارزش غذایی و کالری دوشاب
دوشاب غذایی با ارزش غذایی بالاست. در هر ۱۰۰ گرم دوشاب حدوداً ۸۰ کالری وجود دارد. این غذا حاوی مواد مغذی مانند ویتامین C، پتاسیم و فیبر است که برای حفظ سلامتی بدن بسیار مفید هستند.
ایده برای تزیین دوشاب
برای تزیین دوشاب میتوانید از برگ های تازه انگور یا گلهای خوراکی استفاده کنید. همچنین میتوانید انگورهای تازه را در کنار دوشاب سرو کنید تا ظاهر غذا زیباتر شود.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0