تهیه کوکو کدو حلوایی

دستور تهیه کوکو کدو حلوایی خوشمزه کوکو کدو حلوایی یکی از غذاهای ایرانی سنتی و ایرانی است که با استفاده از کدو حلوایی تهیه می‌شود. این غذا همانند دیگر کوکو و کتلت ها با طعم و مزه‌ای منحصر به فرد، انتخابی محبوب برای وعده‌های ناهار و شام است. در این مقاله به دستور تهیه کوکوی […]

4.7/5 - (22 امتیاز)

دستور تهیه کوکو کدو حلوایی خوشمزه

کوکو کدو حلوایی یکی از غذاهای ایرانی سنتی و ایرانی است که با استفاده از کدو حلوایی تهیه می‌شود. این غذا همانند دیگر کوکو و کتلت ها با طعم و مزه‌ای منحصر به فرد، انتخابی محبوب برای وعده‌های ناهار و شام است. در این مقاله به دستور تهیه کوکوی کدو حلوایی می‌پردازیم تا شما را با این غذای خوشمزه آشنا کنیم.

مواد لازم جهت پخت کوکو کدو حلوایی

یک عدد کدو حلوایی متوسط

دو عدد پیاز متوسط

سه عدد تخم مرغ

چهار قاشق غذاخوری روغن

یک قاشق چایخوری زردچوبه

نمک و فلفل به میزان لازم

کوکو کدو

مراحل پخت کوکو کدو حلوایی

ابتدا کدو حلوایی را شسته و پوست خارجی آن را تمیز کنید. سپس کدو را رنده کرده و در ظرفی قرار دهید.

پیاز‌ها را پوست کنده و رنده کنید و به کدو اضافه کنید.

تخم‌مرغ‌ها را در یک ظرف بزرگ بشکنید و با استفاده از چنگال، بزنید تا صاف شود. سپس زردچوبه، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.

مخلوط کدو و پیاز را به تخم‌مرغ اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید تا ترکیب یکدستی بدهد.

در یک ماهیتابه، روغن را گرم کنید و مواد مخلوط را به صورت پهن و تفت داده به ماهیتابه اضافه کنید. همواره حرارت را در حد متوسط نگه دارید و از دو طرف کوکو را سرخ کنید تا به طور یکنواخت پخته شود.

وقتی کوکو کاملاً سرخ و پخته شد، آن را از ماهیتابه بردارید و روی کاغذ آشپزخانه قرار دهید تا اضافه روغن آن جذب شود.

کوکو را در قالب دلخواه برش دهید و با سبزیجات تازه مزین کنید.

غذا  آماده سرو است. می‌توانید آن را با نان سبوس دار و سالاد ترکیب کنید.

نکات مهم در پخت

برای بهترین طعم و مزه، از کدو حلوایی تازه استفاده کنید.

می‌توانید به مواد مخلوط، زعفران و گشنیز نیز اضافه کنید تا طعم غذا بیشتر تحول کند.

برای پخت کوکو، از روغن زیتون یا روغن درخت بادام استفاده کنید تا طعم و عطر ویژه‌ای به غذا ببخشد.

با این دستور ساده می‌توانید این غذای خوشمزه و مقوی را درست کنید. این غذا یک انتخاب عالی برای هر وعده از روز است و همچنین می‌تواند در میزهای پذیرایی و مهمانی‌ها نیز مورد استقبال قرار گیرد. امیدوارم این دستور آشپزی برای شما مفید و لذت‌بخش باشد.

منبع: ashpazimah.ir