دستور پخت واویشکا
طرزتهیه واویشکا برای تهیه غذای ایرانی واویشکای گوشت رشتی مانند دیگر غذاها مثل شاورما با گوشت و مرغ، ابتدا پیازها را به سلیقه خود به صورت خلالی یا نگینی خرد میکنیم. سپس آنها را همراه با مقداری روغن در یک تابه مناسب تفت میدهیم تا پیازها تغییر رنگ دهند و بهطور کامل طلایی شوند. پس […]
طرزتهیه واویشکا
برای تهیه غذای ایرانی واویشکای گوشت رشتی مانند دیگر غذاها مثل شاورما با گوشت و مرغ، ابتدا پیازها را به سلیقه خود به صورت خلالی یا نگینی خرد میکنیم. سپس آنها را همراه با مقداری روغن در یک تابه مناسب تفت میدهیم تا پیازها تغییر رنگ دهند و بهطور کامل طلایی شوند.
پس از اینکه پیازها طلایی شدند، سیرها را به صورت ریز خرد میکنیم و به تابه اضافه میکنیم. به دلیل اینکه سیر خیلی سریعاً میسوزد، آن را کمی تفت میدهیم تا عطرش بلند شود. سپس گوشت چرخکرده را به تابه اضافه میکنیم.
در این مرحله، زردچوبه و فلفل سیاه را هم اضافه میکنیم و مواد را به خوبی تفت میدهیم تا گوشت چرخکرده به طور کامل تغییر رنگ دهد و سرخ شود. سپس وسط تابه را باز میکنیم و رب گوجه فرنگی را اضافه میکنیم.
رب گوجه فرنگی را به خوبی تفت میدهیم تا عطر و طعم خامی آن گرفته شود و به طور کامل سرخ شود. در ادامه، گوجهفرنگیها کوشترا پوست میگیریم و به صورت ریز خرد میکنیم، سپس آنها را به تابه اضافه میکنیم.
حالا درب تابه را میگذاریم تا گوجهفرنگیها آب بیندازند و گوشت به طور کامل بپزد. هر چند لحظه یک بار به غذا سر میزنیم و کمی مخلوط میکنیم تا ته نگیرد. پس از اینکه آب درون تابه کشیده شد و گوشت پخت، نمک را اضافه میکنیم.
در همین حین سیبزمینیها را پوست میگیریم و به صورت نگینی خرد میکنیم. در ادامه در یک تابه مناسب کمی روغن ریخته و سیبزمینیها را سرخ میکنیم. در پایان غذا را به همراه سیبزمینی سرخ کرده سرو میکنیم.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0