طرز تهیه خوراک جگر مرغ خیلی خوشمزه با سیب زمینی و قارچ

خوراک جگر مرغ با سیب‌زمینی و قارچ، یک غذای خوشمزه و مغذی است. جگر، منبع عالی پروتئین و آهن، با سیب‌زمینی که منبع انرژی است، و قارچ که غنی از ویتامین‌ها و مواد معدنی، ترکیبی سلامت‌بخش و لذیذ ایجاد می‌کنند.

طرز تهیه خوراک جگر مرغ با سیب زمینی و قارچ

در این دوره، قصد داریم یک غذای لذیذ با استفاده از جگر مرغ به شما معرفی کنیم که طعم فوق‌العاده‌ای دارد. این خوراک ساده وسریع را می‌توانید با سیب‌زمینی سرخ شده یا سبزی و ترشی به همراه داشته باشید.

جگر مرغ، منبع غنی آهن، نقش حیاتی در بهبود روند بیماری‌ها بازی می‌کند. این غذا برای مقابله با استرس، تقویت سیستم ایمنی، و حفظ سلامت استخوان‌ها بسیار مفید است. توصیه می‌شود این خوراک را به صورت منظم در برنامه غذایی هفتگی جای دهید.

مواد لازم برای خوراک جگر مرغ مقدار مواد خوراک جگر مرغ
جگر مرغ ۱ بسته
پیاز ۲ عدد
سیر ۳ حبه
قارچ ۵ عدد
کره ۱ ق غذا خوری
رب گوجه فرنگی ۱ ق غذا خوری
سیب زمینی ۲ عدد
نارنج یا آب نارنج ۱ استکان
گشنیز به دلخواه
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه خوراک جگر مرغ

مرحله اول: آماده سازی جگر مرغ
ابتدا جگر مرغ را تمیز کرده و به قطعات ریزتر خرد کنید یا از بسته‌بندی‌های آماده استفاده نمایید. جگر را بشویید و برای ۱۰ دقیقه در آب جوشانده بریزید و سپس آبکش کنید تا بوی زهم برود و نیم‌پز شود.
مرحله دوم: تفت دادن
در ادامه یاد پیاز ها را پوست بگیرید و نگینی یا خلالی ریز خرد کنید و به همراه ۲ ق غذا خوری روغن و ادویه ها داخل تابه سرخ کنید تا طلایی شود، برای این که پیاز خوب پخته و کمتر روغن ببرد ابتدا کمی آب جوش اضافه کنید تا پخته شود و بعد سرخ شود.
مرحله سوم: تفت دادن جگر مرغ
پوست پیاز را بگیرید و رنده یا خردکن ریز کنید. با ۲ قاشق غذاخوری روغن و ادویه‌ها در تابه سرخ‌کنید تا طلایی شود. ابتدا کمی آب جوش اضافه کنید تا پیاز پخته شود و سپس سرخ شود.
مرحله چهارم: تهیه خوراک جگر مرغ
سیب‌زمینی‌ها را پوست بگیرید و نگینی یا خلالی خرد کنید. در تابه سرخ کنید و در انتها گشنیز خرد‌شده را به مواد جگر مرغ اضافه کرده و با سیب‌زمینی میل نمایید. می‌توانید این غذا را با برنج یا نان سرو کنید. نوش جان!

فوت و فن های دستور پخت خوراک جگر مرغ

از قارچ و فلفل دلمه به عنوان تنوع استفاده کنید.
به جای رب از پوره گوجه‌فرنگی استفاده کنید.
حتماً با حرارت کم پخته شود و مقدار پیاز زیاد باشد.
گشنیز خرد‌شده علاوه بر افزودن طعم، تزیین زیبا به غذا می‌دهد.

خواص جگر مرغ

  1. منبع غنی آهن:جگر مرغ یک منبع عالی از آهن است که برای حمل اکسیژن به سلول‌ها و جلوگیری از کم‌خونی بسیار مفید است.
  2. تأثیر مثبت بر سلامت استخوان‌ها:حضور مواد معدنی مانند کلسیم، فسفر، و ویتامین D در جگر مرغ به قوام و سلامت استخوان‌ها کمک می‌کند.
  3. منبع عالی پروتئین:حاوی پروتئین با کیفیت بالاست که برای ساختار و نمو عضلات بدن اساسی است.
  4. حاوی ویتامین B12:این ویتامین از اهمیت زیادی برای سلامتی عصبی، تولید خون، و بهبود حافظه برخوردار است.
  5. منبع غنی آهن:حاوی آهن، که برای جلوگیری از کم‌خونی و افزایش انرژی بدن ضروری است.
  6. حاوی آنتی‌اکسیدان‌ها:مانند سلنیوم و زینک که در مقابله با آسیب‌های اکسیداتیو و تقویت سیستم ایمنی نقش دارند.
  7. مناسب برای سلامت پوست:حضور ویتامین A و E در جگر مرغ به حفظ سلامت پوست و جلوگیری از پیری زودرس کمک می‌کند.
Rate this post