طرز تهیه اسکالوپ سیب زمینی
طرز تهیه اسکالوپ سیب زمینی
اسکالوپ رولت سیب زمینی یکی از انواع غذاهای مجلسی جهانی است که به عنوان پیش غذا نیز مورد استفاده قرار میگیرد. تهیه این غذا به روشهای گوناگون امکانپذیر است. این غذا، گزینه جذابی برای تهیه فینگر فود در مهمانیهای رسمی و جشن تولد محسوب میشود. در تدارک این غذا که بسیار لذیذ است، از گوشت استفاده نمیشود و فرآیند پخت آن نسبت به سایر غذاها بسیار سادهتر است. برای مشاهده آموزش کامل و یادگیری مراحل تهیه این غذا، میتوانید به سایت آموزشی “رضیم” مراجعه کنید.
مواد لازم اسکالوپ سیب زمینی
۸ عدد | سیب زمینی حلقه شده |
۲ پیمانه | پنیر پارمزان رنده شده |
۲ پیمانه | پنیرپیتزا |
۲۰۰ گرم | پنیر خامه ای |
۱ قاشق چای خوری | نمک |
نصف قاشق چای خوری | فلفل |
۲ قاشق غذا خوری | روغن زیتون |
۶ پیمانه معادل ۲۴۰ گرم | اسفناج خرد شده |
۸ عدد | سوسیس کوکتل حلقه شده |
۱ قاشق غذا خوری | جعفری خرد شده |
به مقدار لازم | روغن |
طرز پخت اسکالوپ سیب زمینی
برای تهیه اسکالوپ رولت سیب زمینی خوشمزه و اختصاصی، ابتدا سیب زمینیها را دقیقاً بشوییم و پوست آنها را جدا کرده، سپس آنها را به شکل حلقههای متناوب تقسیم کنیم. در مرحله بعد، جهت استفاده از فر، کف سینی را با کاغذ روغنی پوشانده و روی آن پنیر پارمزان را پخش کنیم.
در مرحله دوم، حلقههای سیب زمینی را به صورت منظم روی سینی قرار دهیم و با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد در فر، به مدت ۳۰ دقیقه پخت کنیم. در ادامه، ماهی تابه را با روغن زیتون به حرارت بیاوریم تا داغ شود.
در این مرحله، اسفناجهای شسته شده و خرد شده را به ماهی تابه اضافه کرده و آنها را به خوبی تفت دهیم. پس از تفت دادن اسفناج، آن را از حرارت برداشته و پنیر خامهای، نمک و فلفل را به آن اضافه کنیم.
سپس، سیب زمینیها را از فر خارج کرده و با رعایت ترتیب، ابتدا نصف مقدار پنیر پیتزا، سپس اسفناج تفت داده شده، سوسیس حلقهحلقه شده، باقیمانده پنیر پیتزا و در آخر جعفری را به ترتیب روی سیب زمینیها قرار دهیم.
در مرحله آخر، مواد را مجدداً به مدت ۱۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار داده تا اسفناج و پنیر پیتزا به خوبی پخته شوند. سپس آنها را رول کرده و برش زده، تا به عنوان فینگر فود نیز استفاده گردد.
خواص سیب زمینی
سیبزمینی به عنوان یک ماده غذایی مفید شناخته میشود و از آن میتوان غذاهای متنوع و لذیذی تهیه کرد، از جمله سیبزمینی سرخکرده، پورهی سیبزمینی و سیبزمینی آبپز. مهم است بدانیم که انواع گوناگونی از سیبزمینی وجود دارند که در رنگهای سفید، قرمز، زرد و بنفش یافت میشوند. این محصول غذایی ارزش غذایی بالایی دارد و حاوی ویتامینها و مواد معدنی متنوعی است.
خواص سیب زمینی برای سلامتی بدن
سیبزمینی، با فراهم آوردن فیبر و پتاسیم، عامل اصلی در ارائه خصوصیات مفید به سلامتی محسوب میشود. ترکیبات مغذی موجود در این میوه نه تنها به کاهش فشار خون کمک میکنند، بلکه نقش محافظتی در حفظ سلامت قلب نیز ایفا میکنند. علاوه بر این، این ترکیبات ممکن است در درمان التهابات و حتی بیماریهایی چون روماتیسم و سرطان نیز موثر باشند.
فشار خون را کاهش میدهد
بهبود سلامت قلب از خواص سیب زمینی است
از سرطان پیشگیری میکند
در بهبود سلامت مغز مفید است
به داشتن استخوانهای مستحکمتر کمک میکند
التهاب را کاهش میدهد
سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند
کمک به مدیریت وزن از خواص سیب زمینی است
از خواص سیب زمینی کمک به کاهش سطح کلسترول خون است
علائم سندرم پیش از قاعدگی را تسکین میدهد
سیب زمینی به بهتر خوابیدن کمک میکند
به درمان اسکوروی کمک میکند
در درمان سنگ کلیه اثرگذار است
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0