طرز تهیه مرغ سوخاری در هواپز
روش پخت و طرز تهیه مرغ سوخاری در هواپز
مرغ سوخاری یکی از انواع فست فود پرطرفدار و محبوب است که در بسیاری از فرهنگها و سنتها توسط افراد مورد استفاده قرار میگیرد. با توجه به رونق تکنولوژی و استفاده از دستگاه های هواپز، اکنون میتوانید فیله سوخاری در هواپز تهیه کنید. در این مقاله، روش تهیه مرغ سوخاری و ران مرغ در هواپز را به شما آموزش خواهیم داد که روشی بسیار سالم تر و کم هزینه تر از طرز پخت مرغ سوخاری در روغن است.
مواد اولیه پخت مرغ در هواپز
فیله مرغ تکه شده یا ران مرغ : به میزان لازم
پیاز بزرگ: دو عدد
آب لیمو ترش تازه: دو قاشق غذاخوری
زغفران دم شده: یک چهارم پیمانه
روغن مایع: یک قاشق غذاخوری
ادویه: به میزان لازم (شامل نمک، فلفل، زردچوبه)
طرز تهیه مرغ در ایر فرایز
در مرحله اول از فیلم آموزش پخت مرغ در هواپز، مرغ تکه شده را درون دستگاه هواپز قرار داده و به مدت ۱۰ دقیقه پخت میکنیم تا کاملا پخته شود. در همین حین، پیاز بزرگ را به صورت ریز خرد کرده و در یک ماهیتابه با روغن مایع سرخ میکنیم تا طلایی و شفاف شود. این روش مرغ سوخاری بدون پودر سوخاری تهیه می شود. زغفران دم شده را در آب جوش قرار داده و به مدت ۱۰ دقیقه خیس میکنیم تا رنگ و طعم خود را به آب بدهد. پس از گذشت زمان پخت مرغ در هواپز، آن را از دستگاه خارج میکنیم و در یک ظرف مناسب قرار میدهیم. به مرغ پخته شده آب لیمو ترش تازه را اضافه کرده و برای مدت ۱۰ دقیقه در آن قرار میدهیم تا طعم و مزه خود را به مرغ بدهد. سپس، مرغ را به همراه پیاز سرخ شده در یک ظرف سرو میکنیم و با زغفران دم شده و ادویهها به میزان لازم مزین میکنیم. کتلت در هواپز بسیار سریع و یک نواخت پخته می شود پیشنهاد می کنیم امتحان کنید.
تکنیک ها و نکات پخت مرغ در هواپز
طرز تهیه مرغ سوخاری در هواپز فیلیپس یک روش سالم و کم چربی مانند طرز تهیه مرغ سوخاری در فر است، زیرا از روغن کمتری برای پخت استفاده میشود و چربیهای اضافی حذف میشود. استفاده از آب لیمو ترش به مرغ مزه و ترشی خاصی میدهد و به عنوان یک مرحله اختیاری میتواند اضافه شود.استفاده از زغفران به عنوان یک اسپایس متمم، رنگ و طعم زیبایی به غذا میدهد. بهتر است مرغ تکه شده را قبل از پخت درون دستگاه هواپز با نمک و فلفل ترکیب کرده و مدتی قبل از پخت در یخچال یا دربست میکنید تا ادویهها و طعمدهی درون مرغ جا بیافتد.هم چنین شما می توانید قارچ سوخاری در هواپز را هم به عنوان یک پیش غذای کم کالری و خوش طعم در نظر داشته باشید.
مقدار کالری و ارزش غذایی
در مورد مقدار کالری و ارزش غذایی مرغ سوخاری با هواپز، زمانی که برای سرخ کردن مرغ در هواپز استفاده میکنید، کمترین مقدار چربی و کالری در غذا حفظ میشود. به طور معمول، ۱۰۰ گرم از مرغ سوخاری در هواپز حدوداً ۱۵۰-۲۰۰ کیلوکالری دارد. ارزش غذایی دیگر مانند پروتئین، چربی و کربوهیدرات نیز به میزان کمی در این غذا وجود دارد.به دلیل اینکه طرز تهیه مرغ سوخاری در سرخ کن بدون روغن با مصرف کمترین روغن و کمترین کالری است طرفداران بسیار زیادی دارد.
برای تزیین این غذا، میتوانید از روشهای زیر استفاده کنید: برگهای تازه نعناع یا جعفری را به عنوان تزیین بر روی مرغ سوخاری بچینید. از برگهای تازه رزماری و یا تره باری روی ظرف سرو مرغ قرار دهید. از شربت لیمو یا سسهای سبک به عنوان طعمدهنده و تزیین کننده استفاده کنید.
این غذا مناسب برای میزبانیها، مهمانیها، جشنها، یا هر مناسبت دیگری است که شما میخواهید غذای خوشمزه و آماده را به میهمانانتان ارائه دهید. میتوانید آن را در کنار سالادهای تازه، نان تست شده یا سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید.
طرز تهیه مرغ شکم پر در هواپز
مواد مورد نیاز مرغ شکم پر در هواپز
- مرغ درسته ۱عدد
- سبزی معطر سرخ شده ۲الی ۳ قاشق غذاخوری
- رب انار ۲ قاشق غذاخوری
- پیاز بزرگ ۱عدد
- آلو تازه یا خشک شده ۵ عدد
- سیر ۲حبه
- کره ۲۰ گرم برای مالش مرغ
- فلفل دلمه ای کوچک ۱عدد
- مغز گردوی خشک شده ۶ قاشق غذاخوری بسته به ذائقه شما
- زرشک ۳ قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، زعفران دم کرده، آبلیمو یا آب لیمو ترش به مقدار لازم
مراحل طرز تهیه مرغ در هواپز فیلیپس
ابتدا قسمتهای اضافی مرغ مانند گردن، نوک بالها، دُم، چربیهای اضافی و پوستهای اضافی را جدا کنید.
سپس داخل شکم مرغ را کاملاً تمیز کنید.
حالا که این دو مرحله را انجام دادهاید، مرغ را به خوبی بشویید.
زعفرانی که از قبل دم کردهاید را آماده کنید و تمام مرغ را به آن آغشته کنید، حتی داخل شکم مرغ را نیز زعفرانی کنید.
یک پیاز بزرگ را خلالی کنید، یک سوم آن را داخل شکم مرغ و باقی را روی مرغ قرار دهید و به آرامی با دست بمالید.
فلفل دلمهای را به هشت تکه تقسیم کنید، مقداری از آن را داخل شکم و باقی را روی مرغ بریزید و با دست به پوست مرغ بمالید. سپس مقداری نمک و آبلیمو روی مرغ بریزید و با دست ماساژ دهید تا نمک و آبلیمو جذب مرغ شود.
در این مرحله، مرغ را بپوشانید و به مدت ۴ تا ۶ ساعت در یخچال قرار دهید تا طعمدار شود.
در این مدت، یک پیاز دیگر را خرد کرده و داخل تابه کمی تفت دهید. سپس دو حبه سیر خرد شده را اضافه کنید. آلو، رب انار، سبزی معطر خرد شده، مغز گردوی خشک شده و ادویههای مورد نیاز را مرحله به مرحله اضافه کنید (هر مرحله دو دقیقه طول بکشد).
سرخکن بدون روغن را به مدت ۴ دقیقه روشن کنید تا داغ شود و بتواند به مرغ شوک گرمایی وارد کند.
بعد از گذشت زمان مورد نیاز، مرغ را از یخچال خارج کرده و موادی را که روی آن ریخته بودیم جدا کنید و مرغ را داخل سرخکن بدون روغن قرار دهید.
پس از ۱۰ دقیقه، مرغ را از سرخکن بیرون آورده و موادی را که تفت داده بودیم داخل شکم مرغ بریزید. سپس سوراخ پشت و بال و پاهای مرغ را با یک نخ ببندید و دوباره داخل سرخکن بگذارید. موادی که قبلاً روی مرغ ریخته بودیم را دوباره اضافه کنید و در سرخکن قرار دهید.
نکات پایانی طرز تهیه مرغ در هواپز برقی
باید توجه داشت که طرز تهیه مرغ سوخاری ساده خانگی برای افرادی که حساسیت یا آلرژی به مواد مورد استفاده در آن دارند، مناسب نیست. همچنین، برای افرادی که از استفاده از مرغ در غذاهای خود دوری میکنند، این غذا مناسب نیست. با استفاده از این روش ساده و سریع، شما میتوانید مرغ سوخاری لذیذ و سالم را در هواپز تهیه کنید. امیدواریم که این دستور پخت و نکات مفید به شما کمک کند تا این غذای خوشمزه را با موفقیت درست کنید و لذت ببرید.شما نیز می توانید انواع دیگر از غذاها مانند ماهی در هواپز را پخت کنید و ارزش غذایی آن را حفظ کنید.هم چنین می توانید پخت کوکو سبزی در هواپز را برای پخت یک نواخت آن امتحان کنید
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0