طرز تهیه کیک هویج آمریکایی

کیک هویج و دارچین با پف زیاد طرفداران بسیاری دارد که می تواند یک عصرانه دلچسب باشد.کیک هویج و گردو کافی شاپی فوت و فن های خاصی دارد که در ادامه این مراحل به طور کامل توضیح داده شده.
Rate this post

طرز تهیه کیک هویج آمریکایی با پف زیاد

یکی از کیک های بسیار محبوب، کیک هویج است، اما این بار می خواهیم طرز تهیه کیک هویج آمریکایی را به شما آموزش دهیم. این کیک را می توانید با انواع قالب ها درست کنید و با سس کاراملی یا شکلاتی تزئین نمایید. این کیک با عطر و طعم خاص خودش عالی برای دورهمی ها و عصرانه هاست.از دیگر دستور تهیه های پر طرفدار کیک طرز تهیه کیک با پودر ژله را هم به شما پیشنهاد می کنیم.

مواد لازم کیک هویج آمریکایی

تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۲ پیمانه
هویج ریز رنده شده ۲ پیمانه
شکر سفید ۱ پیمانه سر خالی
شکر قهوه ای ۱ پیمانه سر خالی
دارچین ۱ ق مربا خوری
بیکینگ پودر ۱ ق مربا خوری
نمک نوک ق چای خوری
وانیل ۱ ق چای خوری
گردو ۱/۲ پیمانه
کشمش ۱/۲ پیمانه
روغن مایع ۳/۴ پیمانه

طرز پخت کیک هویج آمریکایی

برای تهیه کیک هویج آمریکایی ابتدا هویج را پوست می گیریم و پس از شستشو، به صورت ریز خرد می کنیم، سپس به همراه روغن مایع داخل مخلوط کن یا میکسر می ریزیم. برای بهتر شدن عطر کیک می توانیم مقداری رنده پوست پرتقال نیز اضافه کنیم. در مرحله دوم، هویج و روغن را به مدت ۵ دقیقه میکس می کنیم تا مایعی لطیف و خوشرنگ به دست بیاید. در ادامه تخم مرغ ها را به مخلوط کن اضافه می کنیم و چند دقیقه با دیگر مواد مخلوط می کنیم تا با هم به خوبی ترکیب شوند.

در مرحله سوم تهیه کیک هویج مجلسی، آرد را به همراه بکینگ پودر ومخلوط می کنیم و پس از الک کردن داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم. در ادامه شکر را به همراه نشاسته سیب زمینی و نمک به کاسه اضافه می کنیم و با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. در مرحله چهارم، مواد خشک را کم کم به مخلوط کن اضافه میکنیم و در حدی که مواد با هم یکدست شوند مخلوط می کنیم. به دلیل اینکه مخلوط کردن زیاد باعث می شود خاصیت بکینگ پودر از بین برود باید مراقب باشیم که مواد را بیش از حد مخلوط نکنیم.حالا فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس یک قابل مناسب با قطر ۲۲ سانتی متر را با روغن جدا کننده کیک چرب می کنیم. در صورتی که روغن جدا کننده کیک نداشتیم داخل قالب کاغذ روغنی قرار می دهیم.

در مرحله ششم پخت کیک هویج و دارچین با پف زیاد، مایه کیک را داخل قالب می ریزیم و چند بار محکم به سطح کار می کوبیم تا حباب های موجود در مایه کیک از بین بروند. مغز گردوها را به دلخواه می توانیم در وسط مایه کیک قرار دهیم یا اینکه روی مایه کیک بگذاریم. در مرحله هفتم، در صورتی که بخواهیم مغز گردوها را روی مایه کیک قرار دهیم به صورت که پس از اینکه کیک پخت و پف کرد، داخل بافت کیک فرو نروند، باید آنها را کاملا به آرد آغشته کنیم تا روی سطح کیک باقی بمانند و درون کیک فرو نروند.

در مرحله هشتم طرز تهیه کیک هویج خیس، قالب کیک را به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه در طبقه وسط فر که کاملا گرم شده است قرار می دهیم تا کیک آماده شود. پس از اینکه پخت کیک به پایان رسید، آنرا از فر خارج می کنیم و کمی صبر می کنیم تا از حرارت بیفتد و کمی خنک شود.

در مرحله نهم، سپس قالب را روی یک بشقاب بزرگ بر می گردانیم تا کیک به صورت کامل داخل بشقاب قرار بگیرد، سپس کیک را تزیین می کنیم. برای تزیین کیک می توانیم به سلیقه خود از پودر قند، شکلات ذوب شده و .. استفاده کنیم.

ترفند های دستور پخت کیک هویج آمریکایی

استفاده از شکر سفید و قهوه ای به زیبایی رنگ کیک کمک می کند.
در پخت کیک هویج آمریکایی مهم است که هویج بدون آب باشد.
این کیک را می توانید در توستر یا فر برقی با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد پخت کنید.
همچنین، پخت این کیک در فر سنتی یا با استفاده از قابلمه و شعله پخش کن امکان پذیر است.
برای بررسی پخت کیک، باید از یک خلال دندان استفاده و وضعیت مرکز کیک را تست کنید.