راز تلخ نشدن بادمجان کشک بادمجان

راز تلخ نشدن بادمجان کشک بادمجان بادمجان یکی از محبوب‌ترین سبزیجات در آشپزی ایرانی است که در انواع غذای ایرانی و دسرها مورد استفاده قرار می‌گیرد. یکی از انواع پرطرفدار بادمجان مانند راتاتویی، کشک بادمجان است که با طعمی خوشمزه و ترش‌نشده به سفره می‌رسد. در این مقاله، رازی را برای تلخ نشدن بادمجان کشک […]

4.6/5 - (15 امتیاز)

راز تلخ نشدن بادمجان کشک بادمجان

بادمجان یکی از محبوب‌ترین سبزیجات در آشپزی ایرانی است که در انواع غذای ایرانی و دسرها مورد استفاده قرار می‌گیرد. یکی از انواع پرطرفدار بادمجان مانند راتاتویی، کشک بادمجان است که با طعمی خوشمزه و ترش‌نشده به سفره می‌رسد. در این مقاله، رازی را برای تلخ نشدن بادمجان کشک بادمجان آشپزی بررسی خواهیم کرد.

مواد لازم:

بادمجان‌های تازه: ۲ عدد متوسط

پنیر کشک: ۲۰۰ گرم

سیر: ۲ حبه

روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری

نمک: به میزان لازم

نعنا خشک: به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا بادمجان‌ها را بشویید و سر و پاک کنید. سپس آن‌ها را به صورت دایره‌ای ریز خرد کنید.

در یک قابلمه آب جوش بریزید و به همراه کمی نمک برای ۵ تا ۷ دقیقه بپزید تا بادمجان‌ها نرم شوند. سپس آن‌ها را از آب بردارید و درون ظرفی رو به روی پارچه‌ای بریزید تا آب آن خارج شود.

سیرها را پوست کنده و رنده کنید و با کشک، روغن زیتون و نعنا خشک به هم بزنید تا تمام مواد به خوبی مخلوط شوند.

بادمجان‌های آبکی شده را به مواد مخلوط شده اضافه کنید و همه‌چیز را به خوبی با هم مخلوط کنید تا مزه‌ی یکدستی حاصل شود.

در آخر، کشک بادمجان را در یک ظرف مناسب قرار داده و با کمک یک قاشق صاف، سطح آن را صاف کنید.

کشک بادمجان را در یخچال به مدت حداقل یک ساعت خنک شده و سپس می‌توانید آن را به همراه نان یا سبزیجات سرو کنید.

کشک بادمجان

نکات مهم:

استفاده از بادمجان‌های تازه و تمام مواد با کیفیت بالا، تاثیر قابل توجهی در طعم و کیفیت نهایی کشک بادمجان دارد.

حتماً بادمجان‌ها را به طور کامل از آب خارج کنید تا اضافه وزن و آب در کشک به حداقل برسد.

می‌توانید برای تزیین کشک بادمجان از یک کمی روغن زیتون و نعنا خشک استفاده کنید.

بهتر است کشک بادمجان را حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب خنک شود و مزه‌ها به هم بپیوندند.

با این دستور آشپزی ساده و راز تلخ نشدن بادمجان کشک بادمجان را به راحتی تهیه کنید و از این خوراکی خوشمزه و سالم لذت ببرید.

منبع: ashpazimah.ir