آموزش راتاتویی
طرز تهیه راتاتویی راتاتویی غذایی فرنگی از کشور فرانسه است. این غذا مانند سالاد الویه غذایی ساده و بسیار لذیذ است. جهت پخت آن ابتدا کدو و بادمجان را با رنده چیپس کن یا از یک کارد تیز استفاده کرده و آنها را به صورت حلقهای خرد کنید. سپس آنها را در یک کاسه مناسب […]
طرز تهیه راتاتویی
راتاتویی غذایی فرنگی از کشور فرانسه است. این غذا مانند سالاد الویه غذایی ساده و بسیار لذیذ است. جهت پخت آن ابتدا کدو و بادمجان را با رنده چیپس کن یا از یک کارد تیز استفاده کرده و آنها را به صورت حلقهای خرد کنید. سپس آنها را در یک کاسه مناسب قرار دهید. در ادامه، ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون را به همراه پنیر پارمزان و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه کنید.
مواد را با حرص و دقت زیر و رو کنید تا کدو و بادمجان طعمی خوشمزه بگیرند. در ادامه، برای تهیه سس راتاتویی، پیازها را به صورت نگینی یا خلالی خرد کرده و همراه با کمی روغن در یک تابه مناسب تفت دهید تا پیاز به طور کامل کاراملی شود.
سپس کمی زردچوبه را به مواد اضافه کنید و فرایند تفت دادن را ادامه دهید تا پیاز و زردچوبه به طور یکدست مخلوط شوند. در ادامه، رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید و به خوبی تفت دهید تا طعم و بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود.
سپس نصف استکان آب را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید سس روغنی به وجود آید، سپس آن را از روی حرارت بردارید. حالا یک ظرف مناسب مانند ظرف پیرکس را انتخاب کنید و سس را درون ظرف ریخته و به طور یکنواخت آن را پخش کنید.
حالا گوجه فرنگی را نیز به صورت حلقههای نازک برش میدهیم و به ترتیب یک حلقه گوجه فرنگی، یک حلقه بادمجان و یک حلقه کدو سیر را در ظرف قرار میدهیم تا ظرف به طور کامل پر شود. حتماً توجه کنید که سبزیجات را به صورت فشرده و چسبیده به هم در کنار هم قرار دهید، زیرا در غیر این صورت پس از پختن احتمالاً جدا میشوند.
حالا، ما ظرف را در میان طبقه فر قرار میدهیم، تا به مدت یک ساعت و ۳۰ دقیقه به خوبی بپزد. اگر میخواهید راتاتویی آبدار باشد، حتماً در ابتدای یک ساعت، آن را با فویل آلومینیوم پوشانده تا آب آن تبخیر نشود. سپس در ۱۵ تا ۳۰ دقیقه آخر، فویل را بردارید تا راتاتویی روی آن برشته شود.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0