کل 408 امروز 1
  • تاریخ : دوشنبه - ۳۱ - اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Monday - 20 - May - 2024
  • ساعت :

    طرز تهیه غذای ایرانی برای مهمانی | لیست غذای ایرانی ساده

    طرز تهیه خورش کتلت
    1402/05/03

    طرز تهیه خورش کتلت

    طرز تهیه ساندویچ کتلت شمالی یا طرز تهیه کتلت لاهیجان یکی از انواع ساندویچ های خوشمزه و محلی است که با مواد متنوعی درست می شود.کتلت شمالی با نون بربری یکی از انواع کتلت است.

    طرز تهیه ماهی عسل دودی با سبزی پلو مجلسی و آبدار

    طرز تهیه ماهی عسل دودی با سبزی پلو مجلسی و آبدار

    مایع مرینید عسل دودی سانتاماریا یک ادویه فوق العاده خوشمزه برای ماهی می باشد که به صورت آماده می باشد که شما می توانید خیلی راحت این ماهی را تهیه کنید.طرز تهیه ماهی سالمون دودی یا اسموکی نکات زیادی دارد؛ چون باید ماهی را قبل از پخت طوری آماده کنیم که آن حالت دودی و اسموکی را به خودش بگیرد.طعم دار کردن ماهی با عسل یکی از روش هایی می باشد که می توان از آن برای رفع بوی بد ماهی استفاده کرد چرا که ماهی با داشتن خواص بسیاری برای بدن دارای بوی بدی می باشد و در صورت رفع نکردن این بوی بد امکان این را دارد که برخی از افراد این پروتئین مفید را از برنامه غذایی خود حذف نمایند

    طرز تهیه کوبیده مرغ با فلفل دلمه ای و کره به روش رستورانی
    1402/05/02

    طرز تهیه کوبیده مرغ با فلفل دلمه ای و کره به روش رستورانی

    کوبیده مرغ تابه ای همان کباب مرغ است که با رسپی می توانیم آنرا درون تابه درست کنیم.طرز تهیه کوبیده مرغ با سیخ فلزی و بر روی ذغال یک تجربه عالی از کوبیده مرغ به شما می دهد.طرز تهیه کباب کوبیده مرغ با دنبه گوسفندی یکی از انواع کباب های خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود.

    دستور پخت اوماج
    1402/04/24

    دستور پخت اوماج

    طرز تهیه آش اوماج ساده خوشمزه که یکی از آش های سنتی استان های آذربایجان غربی و شرقی می باشدطرز تهیه اوماج با اسفناج یکی ازجذابیت‌های شهر کرمان است، تنوع در آش‌های محلی است که توسط ساکنان محبوبیت بسیاری دارد.آش اوماج برای سرماخوردگی آش اوماج یکی از انواع آش اصیل ایرانی است که معمولا در فصل پاییز و زمستان پخته می شود و برای درمان سرماخوردگی نیز بسیار مناسب است.

    طرز تهیه تارت کشک بادمجان
    1402/04/21

    طرز تهیه تارت کشک بادمجان

    طرز تهیه تارت کشک بادمجان تارت کشک بادمجان یک پیش غذای خوشمزه و محبوب است که همانند سمبوسه می‌توانید به راحتی در خانه تهیه کنید. در ادامه، دستور تهیه این تارت را برای شما توضیح می‌دهم: مواد لازم جهت تهیه تارت کشک بادمجان آرد: ۲ پیمانه کره: ۱۰۰ گرم تخم مرغ: ۱ عدد شیر: ۴ […]

    طرز تهیه و دستور پخت ماش پلو
    1402/04/20

    طرز تهیه و دستور پخت ماش پلو

    طرز تهیه ماش پلو ساده و آسان است که می توان با ترکیب برنج و ماش و ادویه های مشخص شده به راحتی اسن غذا را تهیه کرد. در بعضی از مناطق ایران ماش پلو بامرغ سرو می شود که می تواند در کنار هم طعم خوبی داشته باشد. ماش پلو بدون گوشت مناسب برای افرادی است که نمی خواهند از مواد پروتئینی استفاده کنند.

    طرز تهیه کوفته تبریزی

    طرز تهیه کوفته تبریزی

    آموزش کامل پخت کوفته تبریزی کوفته تبریزی یک غذای ایرانی، سنتی و محبوب از شهر تبریز است که با استفاده از مواد اولیه ساده و ترکیب مناسب آن‌ها، طعمی خوشمزه و متفاوت به دست می‌آید. در این مقاله، مراحل تهیه و دستور پخت کوفته تبریزی به همراه نکات و تکنیک‌های مهم آن بررسی خواهد شد. […]

    طرز تهیه آش جوشپره

    طرز تهیه آش جوشپره

    طرز تهیه آش جوشپره آش جوشپره یک غذای سنتی و محبوب در فرهنگ غذای ایرانی است که با استفاده از مواد اولیه ساده و شاید حتی موجود در خانه، تهیه می‌شود. این آش با ترکیبی از عدس، لوبیا یا نخود، پیاز، سیر و نعنا خشک طعمی دلچسب و خوشمزه به غذا می‌بخشد. آش جوشپره می‌تواند […]

    طرز تهیه قیمه نثار قزوینی

    طرز تهیه قیمه نثار قزوینی

    اصلی ترین بخش طرز تهیه قیمه نثار قزوین خیس کردن خلال پسته و بادام در گلاب است. برای طرز تهیه قیمه نثار مجلسی و خوشمزه باید از مواد اولیه درجه یک استفاده کرد.طرز تهیه قیمه نثار در تهران با در دسترس بودن مواد اولیه این غذای خوشمزه و خوشرنگ به راحتی قابل انجام است.

    برو بالا