طرز تهیه پیتزا رژیمی گوجه فرنگی،ذرت و ریحان
طرز تهیه پیتزا رژیمی گوجه فرنگی،ذرت و ریحان
امروز قصد داریم طرز تهیه پیتزا رژیمی گوجه فرنگی،ذرت و ریحان بسیار سالم و لذیذ را در کمتر از نیم ساعت به شما آموزش دهیم. برای تهیه خمیر این پیتزا، به مقداری آرد ذرت نیاز خواهید داشت که باعث میشود خمیر به ظرف نچسبد و بافتی ترد داشته باشد. در این پیتزا سلامتی، سبزیجات اصلیترین بخش محتوایی آن را تشکیل میدهند. ترکیبی از سبزیجات و پنیر در این پیتزا، منبع غنی از فیبر، پروتئین و چربیهای سالم را فراهم میآورد که به بهبود حال عمومی شما کمک میکند. بنابراین، توصیه میکنیم که حتماً این پیتزای رژیمی را امتحان کرده و از طعم بینظیر آن لذت ببرید. نظرات خود را در مورد این پیتزای خوشمزه در بخش نظرات با ما به اشتراک بگذارید.از دیگر غذاهای خوشمزه و رژیمی طرز تهیه سالاد سیب زمینی رژیمی با ماست را هم به شما پیشنهاد می کنیم.
مواد لازم طرز تهیه پیتزا رژیمی گوجه فرنگی،ذرت و ریحان
- خمیر پیتزای خنک ( داخل یخچال ) تازه: ۴۵۰ گرم
- آرد ذرت زرد رنگ: یک قاشق غذا خوری
- سس ماریانا ( ترکیب سس گوجه، سیر، پیاز و در صورت تمایل سبزیجات معطر ): یک دوم فنجان
- گوجه فرنگی بزرگ : یک عدد، نازک برش خورده
- دانههای ذرت تازه: دو سوم فنجان
- پنیر موزارلا: یک فنجان ( ۱۰۰ گرم )
- سیر: دو حبه ریز
- نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز: به میزان لازم
- برگ ریحان: یک چهارم فنجان
- روغن زیتون: یک قاشق غذا خوری
- سرکه بالزامیک: یک قاشق غذا خوری
مراحل پخت و طرز تهیه پیتزا رژیمی گوجه فرنگی،ذرت و ریحان
- مرحله اول: ابتدا، سینی فر را درون فر قرار دهید و فر را تا دمای ۵۰۰ درجه فارنهایت (۲۶۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید. در این مرحله، سینی را در فر نگه دارید.
- مرحله دوم: خمیر پیتزای سرد و تازه را با استفاده از سلفون بپوشانید و سپس آن را به مدت ۳۰ ثانیه در مایکروفر، تحت بالاترین دما گرم کنید.
- مرحله سوم: خمیر گرم شده را بر روی یک سطح آردپاشیشده با شکل مستطیل مالش دهید تا پهن شود.
- مرحله چهارم: آرد ذرت را بر روی یک تکه کاغذ روغنی بزرگ بپاشید و اجازه دهید برای مدت ۵ دقیقه استراحت کند.
- مرحله پنجم: خمیر پیتزا را بر روی کاغذ روغنی آرد ذرتپاشیشده قرار دهید و سپس آن را درون فر گرمشده به دمای ۵۰۰ درجه فارنهایت به مدت سه دقیقه بپزید.
- مرحله ششم: سس مارینارا را به طور یکنواخت بر روی خمیر پیتزای نیمهپخته بمالید.
- مرحله هفتم: گوجه، پنیر، ذرت و سیر را به طور منظم بر روی سطح خمیر پخش کنید و با نمک و فلفل آن را چاشنی کنید.
- مرحله هشتم: پیتزا را دوباره در فر با دمای ۵۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید و به مدت ۱۲ دقیقه بپزید تا رویه پیتزا طلایی و ترد شود.
- مرحله نهایی: پس از پخت، روی پیتزا رژیمی روغن زیتون و سرکه بالزامیک بریزید و با ریحان تازه و فلفل قرمز خردشده تزئین نمایید.
اطلاعات تغذیهای پیتزا رژیمی گوجه فرنگی،ذرت و ریحان
اطلاعاتی که در ادامه میاد، مربوط به یک برش از این پیتزاست.
- کالری: ۲۵۰
- چربی: ۷٫۳ گرم
- پروتئین: ۱۰ گرم
- کربوهیدرات: ۴۳ گرم
پیتزا رژیمی جایگزینی خوشمزه
پیتزا رژیمی یک گزینه عالی برای کسانی است که به دنبال حفظ رژیم غذایی سالم هستند، اما همچنان می خواهند از غذاهای مورد علاقه خود لذت ببرند. اصلی ترین تفاوت پیتزا رژیمی با انواع معمولی، در انتخاب مواد اولیه با کالری پایین تر و تهیه آن به شیوه ای سالم تر است. این نوع پیتزا معمولاً با استفاده از موادی مانند خمیر کامل (فول گرین)، پنیر کم چرب و گوشت های کم چرب تهیه می شود و بر روی آن از انواع سبزیجات فراوان استفاده می شود تا ارزش غذایی آن افزایش یابد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0