تهیه خورش کدو سبز با گوشت قلقلی
تهیه خورش کدو سبز با گوشت قلقلی و لپه فوری دستور پخت آسان برای ۴ نفر
تهیه خورش کدو سبز با گوشت قلقلی و لپه فوری به شما امکان میدهد تا در کمترین زمان ممکن یک غذای خوشمزه و مغذی را طبخ کنید. این خورشت با استفاده از کدو سبز و لپه تهیه میشود و میتوانید آن را با برنج زعفرانی سرو کنید. کدو سبز حاوی آنتیاکسیدانهایی است که بدن شما را از اثرات آسیبرسان رادیکالهای آزاد محافظت میکنند.
مواد لازم برای تهیه این خورش عبارتند از:
- چهار عدد کدو سبز قلمی
- دو عدد پیاز
- دو قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی
- دویست گرم گوشت چرخکرده
- یک حبه سیر
- چهار عدد گوجهفرنگی
- نصف پیمانه لپه
- آبلیمو به میزان مورد نیاز
- نمک، فلفل سیاه، و زردچوبه به میزان مورد نیاز
روش تهیه خورش کدو سبز
- مرحله اول: آمادهسازی
ابتدا، لپه را تمیز کرده و به مدت نیم ساعت یا یک ساعت در آب خیس کنید. کدوهای سبز را بپوست کنید و به اندازه دلخواه خرد کنید. سپس نمک اضافه کرده و بعد از ۲۰ دقیقه، آنها را بشویید و خشک کنید. سپس کدوها را در تابهای با کمی روغن سرخ کنید. - مرحله دوم: تهیه گوشت قلقلی
در مرحله بعد، یکی از پیازها را بپوست کنید و رنده کنید. سپس آن را به همراه گوشت چرخ کرده، کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه مخلوط کنید و همگی را با هم مخلوط کنید. گوشت را خوب ورز دهید. سپس از مخلوط گوشتی حدود حجم یک گردو برداشته و آن را در روغن سرخ کرده و کنار گذاشته و نگه دارید. - مرحله سوم: تفت دادن پیاز
برای این مرحله، یک پیاز دیگر را به طور کامل پوست بزنید و سپس آن را به رندهی ریز بزنید. سپس با افزودن کمی روغن و زردچوبه، پیاز را تفت دهید تا سبک شود. سپس رب را به آن اضافه کرده و کمی دیگر تفت دهید تا رنگ رب باز شود. در ادامه، لپه را نیز به مواد اضافه کنید و سپس گوشت قلقلی و کدوهای سرخ شده را به خلیط بیفزایید. - مرحله چهارم: تهیه خورشت کدو سبز
ابتدا گوجهفرنگیها را بشورید. سپس میتوانید آنها را به صورت برش خورده یا پس از تفت دادن به خورش اضافه کنید. کمی آب جوش روی مواد بریزید و اجازه دهید با شعله کم به مدت یک ساعت پخته شوند و محتوا جا افتاده شود. وقتی خورشت پخته شد، کمی آبلیمو اضافه کرده و مزهها را تنظیم کنید. به عبارت دیگر، نوشتن نوش جان.
راهکارهای تجربی برای تهیه خورشت کدو سبز با گوشت قلقلی
به عنوان یک جایگزین جالب برای رب، میتوانید گوجهفرنگیها را خرد کرده و به جای آن از آنها استفاده نمایید.
برای سهولت در فرآیند پخت، لپهها را یکبار جوش بیاورید تا نرم شوند. در هنگام تفت دادن، بهتر است آنها را بیش از چند دقیقه نفرمایید، در غیر این صورت ممکن است سفت شوند.
به عنوان یک چاشنی جذاب، میتوانید از آبغوره، لیمو یا نارنج استفاده کنید.
طرز تهیه قیمه نثار قزوینی را می توانید در سایت ما ببینید.
استفاده از تکنیکهای خاص در دستور پخت خورش کدو سبز با گوشت قلقلی
برای تزیین این خورش، میتوانید از خرد کردن یک دسته تازه از تره فرنگی یا نعناع استفاده کنید تا عطر و طعم منحصر به فردی به غذا دهند.
در صورتی که دوست دارید طعم چربی در غذا افزایش یابد، میتوانید در مرحلهی اول تفت دادن، یک قاشق روغن زیتون اضافه کنید.
همچنین، برای بهبود مزه غذا، میتوانید به جای نمک معمولی از نمک دریایی یا نمک خاصی با طعم و عطر خاص استفاده کنید.
این نکات کمکی به شما میکنند تا غذایی خوشمزه و منحصر به فرد با استفاده از مواد اولیهی سادهای مثل کدو سبز و گوشت قلقلی تهیه کنید.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0