طرز تهیه پیراشکی دونات
پیراشکی دونات دونات یکی از پرطرفدارترین شیرینیها در سراسر جهان است. طرز تهیه این دسر خوشمزه و جذاب به صورت زیر است: مواد اولیه پیراشکی دونات آرد سفید: ۴ الی ۵ پیمانه شکر: نصف پیمانه تخم مرغ: ۲ عدد شیر: نصف پیمانه کره: ۸۰ گرم وانیل: نصف قاشق چایخوری نمک: ۱ پنچ خمیر مایه فوری: […]
پیراشکی دونات
دونات یکی از پرطرفدارترین شیرینیها در سراسر جهان است. طرز تهیه این دسر خوشمزه و جذاب به صورت زیر است:
مواد اولیه پیراشکی دونات
- آرد سفید: ۴ الی ۵ پیمانه
- شکر: نصف پیمانه
- تخم مرغ: ۲ عدد
- شیر: نصف پیمانه
- کره: ۸۰ گرم
- وانیل: نصف قاشق چایخوری
- نمک: ۱ پنچ
- خمیر مایه فوری: ۲ قاشق سوپخوری
- آب ولرم: نصف پیمانه
طرز تهیه پیراشکی دونات
- در یک ظرف، آرد سفید را با شکر، تخم مرغ، شیر، کره نرم، وانیل و نمک ترکیب کنید. از روشی چوبی یا میکسر برقی استفاده کنید و تمام مواد را با هم مخلوط کنید تا تشکیل یک خمیر نرم و الاستیک بشود.
- سپس، خمیر را روی سطحی پودرکاری شده بریزید و آن را به آرامی با دسته خود به حالت گلبوله شکل بدهید.
- خمیر را روی سطح کار به ضخامتی حدود ۱٫۵ سانتیمتر باز کنید.
- یک قالب دونات دارای قلبی یا حلقوی را روی خمیر قرار داده و دوناتهای کوچک را به وسیله آن قالب بسازید. با مواظبت، دوناتها را از خمیر جدا کنید و در یک سینی تمیز قرار دهید.
- خمیر باقیمانده را دوباره جمع کنید، باز کنید و دوناتهای بعدی را تهیه کنید.
- حالا، سینی حاوی دونات را با یک کاور پلاستیکی بپوشانید و آن را در یک محیط گرم و خشک قرار دهید تا حدوداً یک ساعت بگذرد. این مرحله باعث میشود خمیر دونات بپزد و حجم بیشتری بگیرد.
- پس از گذشت زمان، یک قابلمه حاوی روغن را بر روی حرارت ملایم قرار دهید. روغن را به دمای حدود ۱۷۵ درجه سانتیگراد برسانید.
- دوناتها را به آرامی در روغن گرم قرار دهید. هر سمت دوناتها را تا زمانی که رنگ طلایی به خود بگیرند بپزید. این فرایند تقریباً ۳ تا ۴ دقیقه طول میکشد.
- دوناتهای پخته را با کمک یک میخ مجزا کنید و روی دستمال کاغذی یا کاغذ جواهری قرار دهید تا روغن اضافی آنها خشک شود.
مقدار کالری و ارزش غذایی پیراشکی دونات
- هر دونات با این مواد اولیه حدوداً ۲۰۰ کیلوکالری دارد. این مقدار ممکن است در صورت استفاده از مواد دیگر متفاوت باشد.
- ارزش غذایی این دسر به دلیل محتوای غنی از آرد، تخم مرغ و کره حاوی پروتئین، ویتامینها و مواد معدنی مختلف است. همچنین، این شیرینی حاوی مقدار مناسبی از کربوهیدرات و چربی است.
ایده های تزئین پیراشکی دونات
- میتوانید دوناتها را با گلچههای قندی یا شکلات رنگی تزیین کنید.
- میتوانید روی دوناتها از شکلات آبنباتی خرد شده، پودر قهوه، خردههای بادام و یا نارگیل خرد شده استفاده کنید.
- همچنین، میتوانید از شکلات ذوب شده، شکلات پوشانی و یا شکلات سفید برای تزیین دوناتها استفاده کنید. از خلاقیت خود برای ایجاد طرحها و نقش استفاده کنند.
دونات ها برای چه کسانی مناسب نیستند؟
- افرادی که به دلیل حساسیت یا آلرژی به آرد گندم، تخم مرغ، شیر یا گلوتن، نمیتوانند این مواد را مصرف کنند.
- افرادی که رژیم غذایی خاصی را رعایت میکنند و از مصرف کربوهیدرات زیاد خودداری میکنند.
دونات ها برای چه مواقعی مناسب هستند؟
- صبحانه یا brunch با دوستان یا خانواده.
- مهمانیها، عیدی، تولد، عروسی و مراسمات خاص دیگر که به دنبال دسری خوشمزه و جذاب هستید.
در این مقاله، به طور کلی بر روی مواد اولیه، دستور پخت، مقدار کالری و ارزش غذایی دونات تمرکز شده است. همچنین، ایدههای تزئینی و نکاتی در مورد استفاده از دونات در مراسمات و مهمانیها نیز مورد بحث قرار گرفته است. با رعایت تمامی نکات و تکنیکهای ارائه شده، شیرینی دونات خوشمزه و مخصوصی را خواهید داشت.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0