طرز تهیه آبگوشت
آبگوشت برای آمادهسازی غذای ایرانی مثل آبگوشت سنتی و مانند دیگر غذاها مثل عدسی بهتر است شب قبل نخود و لوبیا سفید را در دو کاسه آب جداگانه خیس کنید. در صورت امکان، چندین بار آب کاسهها را تعویض کنید تا حبوبات به طور کامل بینفخ شوند و به راحتی پخته شوند. برای شروع پخت […]
آبگوشت
برای آمادهسازی غذای ایرانی مثل آبگوشت سنتی و مانند دیگر غذاها مثل عدسی بهتر است شب قبل نخود و لوبیا سفید را در دو کاسه آب جداگانه خیس کنید. در صورت امکان، چندین بار آب کاسهها را تعویض کنید تا حبوبات به طور کامل بینفخ شوند و به راحتی پخته شوند.
برای شروع پخت آشپزی، یک مقدار کم روغن را در قابلمه قرار داده و گوشت آبگوشتی را اضافه کنید. گوشت را به خوبی تفت داده و منتظر شوید تا رنگ آن تغییر کند. سپس نخود و لوبیا را آبکشی کرده و به قابلمه اضافه کنید و آنها را نیز در حدود یک دقیقه تفت دهید.
در این مرحله، پوست گوجهفرنگی و یکی از پیازها را جداگانه میگیریم و به قابلمه اضافه میکنیم. سپس ۸ لیوان آب جوش را به قابلمه اضافه میکنیم. یکی از نکات مهم برای افزایش خوشمزگی آبگوشت، استفاده از آب جوش است.
حرارت زیر قابلمه را کاهش میدهیم و به آبگوشت اجازه میدهیم با حرارت بسیار ملایم پخته شود. پس از اضافه کردن آب جوش، مواد آبگوشت را برای مدت ۲ الی ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه روی حرارت کم قرار میدهیم تا آبگوشت به خوبی جا بیفتد.
بعد از گذشت ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه، سیبزمینیها را میشوییم و به قابلمه اضافه میکنیم. سپس چربی موجود در قابلمه را حذف میکنیم و پیاز باقیمانده را به خوبی خرد میکنیم تا بهطور کامل پوره شود. سپس مجدداً آن را به قابلمه اضافه میکنیم.
پس از پخت کامل گوشت، رب گوجهفرنگی را در یک تابه کوچک بهخوبی تفت میدهیم تا به حدی سرخ شود. سپس با افزودن مقداری نمک و فلفل سیاه، آن را به قابلمه اضافه میکنیم. تفت دادن رب گوجهفرنگی باعث میشود آبگوشت رنگارنگتر و خوشمزهتر شود.
بعد از افزودن رب گوجهفرنگی، آبگوشت را به مدت ۳۰ دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بگذارید تا به طور کامل غلظت یابد. سپس آن را از روی حرارت برداشت کرده و کنار میگذارید. برای سرو آبگوشت، دو روش متفاوت را میتوانید استفاده کنید.
روش سرو اول و رایج آبگوشت این است که آب آبگوشت را در یک سرویس جداگانه قرار دهید و سایر مواد را با گوشتکوب خوبی بکوبید و گوشت کوبیده را به صورت جداگانه سرو کنید. روش دوم نیز شامل اضافه کردن مقداری از حبوبات و گوشت به هر کاسه فردی است.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0