طرز تهیه شیره توت سفید
طرز تهیه شیره توت سفید توت یکی از میوههای شیرینی است که با آن تابستان را خوشامد میگوییم. همانطور که میدانید، انواع توت عمر کوتاهی دارند و به سرعت اکسید، فاسد و غیرقابل خوردن میشوند. با توجه به اینکه درختان توت معمولاً پرمحصول هستند، روشهای مختلفی برای نگهداری این میوه به شکل محصولات متنوع وجود […]
طرز تهیه شیره توت سفید
توت یکی از میوههای شیرینی است که با آن تابستان را خوشامد میگوییم. همانطور که میدانید، انواع توت عمر کوتاهی دارند و به سرعت اکسید، فاسد و غیرقابل خوردن میشوند. با توجه به اینکه درختان توت معمولاً پرمحصول هستند، روشهای مختلفی برای نگهداری این میوه به شکل محصولات متنوع وجود دارد که به ما امکان میدهد از این خوشمزه تابستانی در طول سال بهرهمند شویم. شیره توت یکی از خوشمزهترین و پرخاصیتترین انواع شیرههاست که در این مطلب به طرز تهیه، طبع و خواص آن خواهیم پرداخت.
مرحله اول: آمادهسازی توتها
پیش از شروع، توتها را به دقت پاک کنید. برگها، توتهای خیلی تیره و خراب و شاخههای ریز را جدا کنید. سپس توتها را در ظرفی بریزید و آب را با فشار کم و مدت زمان کوتاه روی آنها بریزید تا خاکشان گرفته شود.
نکته شستن توت: دقت کنید که فشار زیاد آب یا ماندن طولانی توتها در آب باعث از بین رفتن طعم آنها میشود. طرز تهیه سمنو را نیز می اونید در اینجا مشاهده نمایید.
مرحله دوم: پختن توتها
توتهای شسته شده را در قابلمه بریزید و به ازای هر یک کیلوگرم توت ۴۰۰ گرم (۴ لیوان فرانسوی) آب اضافه کنید. قابلمه را روی شعله اجاق گاز قرار دهید و وقتی به جوش آمد، شعله را کم کنید. بگذارید توتها کاملاً بپزند تا له شوند.
نکته پخت توت: برای داشتن شیره توت با کیفیت، به صورت مداوم کف روی سطح را بردارید.
مرحله سوم: صاف کردن توتها
یک توری نازک روی قابلمه دیگری بکشید و توتها را از توری رد کنید. با دست تمیز توتها را فشار دهید تا عصاره و آب آنها خارج شود و تفاله خشک باقی بماند.
**نکته صاف کردن توت:** اگر توتها را همانطور که داغ هستند صاف کنید، نتیجه بهتری خواهید گرفت و عصاره کاملی خارج خواهد شد. بنابراین از تورهای پلاستیکی استفاده نکنید تا شیره بو نگیرد.
مرحله چهارم: جوشاندن عصاره توت
قابلمه عصاره توتها را روی شعله قرار دهید و دما را ملایم تنظیم کنید. بگذارید مایع به جوش آید و غلیظ شود. یک ساعت پس از جوشیدن، وقتی ترکیب به غلظت ایدهآل رسید، ظرف را از روی شعله بردارید و بگذارید خنک شود.
نکته پخت شیره: در طول جوشیدن عصاره توتها، کف روی سطح را با قاشق تمیز و خشک بردارید تا شیره نهایی شفاف باشد.
محصول نهایی را در ظرف شیشهای تمیز و خشک بریزید و از طعم و فواید آن لذت ببرید. نوش جان!
تقویت کلی بدن با شیره توت سفید
شیره توت را میتوان برای تقویت کلی بدن و افزایش سلامت استفاده کرد. این ماده غذایی میتواند به بهبود عملکرد اندامهایی مانند کبد و طحال کمک کند. همچنین، خواص آن شامل تصفیه خون، بهبود حافظه، افزایش انرژی و تسریع بهبود آنفولانزا و سرماخوردگی است.
طرز تهیه موهیتو توت سفید؛ طعمی خنک و جادویی
با توجه به کالری نسبتاً بالای شیره توت، مصرف آن برای افرادی که مستعد قند خون بالا و چاقی هستند باید با احتیاط انجام شود. همچنین، به دلیل طبیعت گرم این ماده غذایی، ممکن است برای افرادی با مزاج گرم حساسیت ایجاد کند. شیره توت به عنوان بخشی از صبحانه یا میانوعدهای خوشمزه، سلامتی شما را تقویت میکند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0