طرز تهیه باقلوا یخچالی

آیا تمایل دارید یک باقلوا یخچالی بدون نیاز به خمیر یوفکا یا خمیر مخصوص و بدون نیاز به فر تهیه کنید؟ این مطلب ویژه شماست. باقلوا یخچالی یک ایده بسیار لذیذ است که هر کسی که علاقه‌مند به باقلوا یا شیرینی است، از آن لذت می‌برد.
Rate this post

طرز تهیه باقلوا یخچالی یک میان وعده خوش مزه

این باقلوا از سه لایه فوق‌العاده خوشمزه تشکیل شده است؛ لایه اول شامل بیسکویت و گردو، لایه دوم شامل نارگیل، و لایه سوم حاوی پسته است. ترکیب این سه مواد کنار هم باعث می‌شود که طعم باقلوا بی‌نظیر و بسیار خوشمزه باشد. پس اگر می‌خواهید بدون دردسر، برای جشن عید نوروز یک باقلوا خوشمزه را تهیه کنید، به سرعت دست به کار بزنید.

مواد لازم

  • ۱.۵ بسته بیسکویت پتی بور
  • ۱/۲ لیوان گردو خرد شده
  • ۱.۵ لیوان پودر نارگیل چرب
  • ۱/۳ لیوان پودر قند برای لایه نارگیل و ۱/۳ لیوان برای لایه پسته
  • ۱.۵ لیوان پودر پسته
  • ۱ ق چای خوری پودر هل برای هر لایه
  • ۱۵۰ گرم کره
  •  نصف پاکت خامه صبحانه
  • ۳ ق غذا خوری عسل
  • ۱.۵ قوطی شیر عسلی

طرز تهیه باقلوا یخچالی

مرحله اول: آماده‌سازی مخلوط کره و خامه
ابتدا کره، خامه، عسل و شیر عسلی را در یک قابلمه قرار دهید و آنها را با هم مخلوط کنید. توجه داشته باشید که مواد را به جوش نیاورید و فقط تا ذوب شدن کره و گرم شدن مواد بپزید. این مخلوط برای چرب کردن مواد میانی هر لایه استفاده می‌شود.

مرحله دوم: تهیه لایه اول
ابتدا بیسکویت پتی بور را درون غذاساز یا یک پلاستیک نایلون قرار دهید و آنها را به خوبی پودر کنید. سپس به آنها گردو اضافه کنید. حالا با استفاده از ملاقه، مخلوط کره و خامه را به مواد بیسکویت اضافه کنید تا یک مواد کمی چسبنده تشکیل شود. مواد باید مسنجم باشند. اگر مواد خیلی شل شد، دوباره مواد را بزنید و اگر مواد خیلی سفت شد، دوباره کمی از مخلوط کره و خامه اضافه کنید. حالا یک ظرف را بردارید و کف آن را با یک قطعه نایلون پوشانده و مخلوط لایه اول را داخل آن ریخته و با استفاده از ته یک استکان یا گوشتکوب آنها را فشرده کنید.

همچچنین شما میتوانید با کلیک بر روی لینک طرز تهیه دسر با بیسکویت پتی بور این دسر را درست کنید و لذت ببرید.

مرحله دوم: ایجاد لایه دوم
در این مرحله، شما باید پودر نارگیل را با یک سوم لیوان پودر قند و هل به خوبی مخلوط کنید. سپس از مواد کره استفاده کرده و آن را اضافه کنید تا کمی چسبنده شود. حالا این مخلوط را بر روی لایه اولیه قرار داده و با استفاده از یک گوشتکوب، آن را به خوبی فشار داده و شکل دهید تا محکم شود.

مرحله سوم: ایجاد لایه سوم
در این مرحله، شما باید پودر پسته آسیاب شده را با پودر قند و هل مخلوط کرده و سپس از مواد کره و خامه استفاده کنید تا یک انسجام مناسب ایجاد شود. حالا این مخلوط را بر روی لایه قبلی ریخته و به شکل دلخواه شکل دهید تا به خوبی روی هم چسبیده و محکم شود.

مرحله چهارم: تهیه باقلوا یخچالی
در پایان، با استفاده از برس، روی مواد کمی از مخلوط کره بزنید و مغزیجات دلخواه را پاشید. سپس با دوران دادن باقلوا، مغزیجات را بر روی آن متمرکز کنید تا به خوبی به آن چسبیده و سپس برای ۲ الی ۳ ساعت درون یخچال قرار دهید تا محتویات به خوبی سفت شود. سپس نیم ساعت در دمای محیط قرار دهید و سپس آن را به صورت لوزی برش دهید. اینجا نوشیدنی لذیذی برای شما آماده است.

راهکارهای مهم در طرز تهیه باقلوا یخچالی

  • استفاده از بیسکویت ساده یا کاکائویی برای این باقلوا ممکن است.
  • استفاده از مواد مغزیجات برای روی باقلوا اختیاری است، اما با این کار می‌توانید ظاهری زیبا به آن ببخشید.
  • می‌توانید شیر عسلی را از فروشگاه یا لوازم قنادی تهیه نمایید.