برای درست کردن یک جوجه ترش خوشمزه میتوان از دستورهای مختلفی الهام گرفت، بسته به اینکه به دنبال طعمی ساده، سنتی یا مجلسی باشیم. اگر دنبال یک غذای سریع و خونگی هستید، طرز تهیه جوجه ترش تابهای انتخاب خوبی است؛ اما اگر طعم اصیل شمالی را میخواهید، پیشنهاد میشود به سراغ طرز تهیه جوجه ترش خاور خانم یا طرز تهیه جوجه ترش گیلانی بروید که با سبزیجات معطر و رب انار ترش، حالوهوای شمال را به سفرهتان میآورد. در نهایت، برای مجالس یا مهمانیها میتوان از طرز تهیه جوجه ترش رستورانی استفاده کرد که با مرینیت حرفهای و پخت دقیق، ظاهری براق و طعمی مجلسی دارد.
طرز تهیه کباب تابه ای مرغ کباب تابهای مرغ یکی از انواع کبابهای لذیذ و محبوب ایرانی است که با دستورها و مواد متنوعی تهیه میشود.;کباب تابه ای مرغ خوشمزه یک غذای سریع و آسان است که علاوه بر طعم عالی، بسیار زود آماده میشود و نیاز به زمان زیادی ندارد. این کباب خوشمزه را […]
کباب آفریقایی یکی از غذاهای محبوب و معروف در قاره آفریقا است که از مواد اولیه مختلفی مانند گوشت گاو، گوشت گوسفند، مرغ یا ماهی تهیه میشود.کبابهای گوشت گاو آفریقای غربی به نام Suya یک غذای خیابانی محبوب در نیجریه هستند.
چند تا از علت سفت شدن کباب کوبیده گوشت فاقد چربی؛ نمک زیاد؛ پیاز ناکافی؛ برش نامناسب گوشت و مصرف جوششیرین و نان خشک است.برای آبدار شدن کباب کوبیده دانستن ترکیب ادویه کباب کوبیده، فوتوفنها و نکات مهم و طلایی این غذای سنتی و لذیذ ایرانی به شما کمک می کند.قطعا درست کردن یه کباب کوبیده چرب و چیلی و آبدار دقیقا مشابه کباب هایی که کباب زن های حرفه ای درست می کنند اصلا کار آسانی نیست .
برای ترد شدن گوشت کباب چنجه احتیاج به آبِ پیاز دارید که علاوه بر نرم کردن گوشت کبابی، باعث ترد شدن بافت گوشت هم میشود.طرز تهیه کباب چنجه در منقل و همچنین طرز تهیه کباب چنجه روی گاز احتیاج به مهارت و دقت بالایی دارد تا کباب چنجه به بهترین نحو پخته شود.در طرز تهیه کباب چنجه با کیوی می توان با افزودن کیوی گوشت را نرم تر کرد.
کوبیده مرغ تابه ای همان کباب مرغ است که با رسپی می توانیم آنرا درون تابه درست کنیم.طرز تهیه کوبیده مرغ با سیخ فلزی و بر روی ذغال یک تجربه عالی از کوبیده مرغ به شما می دهد.طرز تهیه کباب کوبیده مرغ با دنبه گوسفندی یکی از انواع کباب های خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود.
پلو کباب لبنانی، یک غذای خوشمزه لبنانی است که در ماهی تابه یا گریل آماده میشود. پس از پخت، این کباب بر روی برنج قرار میگیرد و سپس سرو میشود.طرز تهیه پلو کباب لبنانی یک دستور غذایی خوشمزه است که حتماً باید آن را امتحان کنید.
کفتا کباب، یک نوع دلپذیر از کباب مراکشی (عربی) است که به اشکال متنوعی تهیه میشود و میتوانید آن را با نان یا برنج زعفرانی مصرف کنید.نکته مثبت دیگه اینکه میشه کباب کفتا رو داخل تابه تهیه کرد. در ادامه طرز تهیه کفتا کباب خوشمزه به روش لبنانی مرحله به مرحله به شما آموزش داده ایم.
طرز تهیه کباب مشتی یا زردک نکات بسیار مهمی دارد که تاثیر بسیاری در طعم این غذا دارد.کباب مشتی یا کباب زردک ، غذای سنتی اصفهان است که با گوشت چرخ شده و هویج زردک تهیه می شود و به دلیل اندازه کباب که در مشت جا می شود به نام کباب مُشتی معروف است.