گاهی وقتها فقط چند دقیقه وقت داریم تا چیزی سریع، مقوی و خوشمزه درست کنیم. در چنین موقعیتی، برنج و تخممرغ بهترین انتخابه! با چند ماده ساده و بدون نیاز به تجهیزات خاص، میتونید تو کمتر از ۱۰ دقیقه یه وعده کامل درست کنید که هم مناسب ناهار سبک و هم شام دانشجویی باشه. در این مطلب، آموزش پخت غذای آسان فقط با برنج و تخممرغ رو یاد میگیرید و با نسخههای ژاپنی و کرهای آن هم آشنا میشید.
در روزهای سرماخوردگی، تغذیه نقش اصلی در بهبود حال بدن دارد. وقتی اشتها کم میشود و گلودرد یا تب امان نمیدهد، انتخاب غذای مناسب میتواند مثل دارو عمل کند. در این راهنما یاد میگیریم برای سرماخوردگی چی بپزیم، و چطور با آشپزی خانگی و سالم، سیستم ایمنی را دوباره سرپا کنیم و در اخر لیست عالی و پیشنهادی از سوپ و غذاهایی که بدن را تقویت میکند،در اختیار شما عزیزان قرار داده ایم.
آیا میخواهید برنج آبکش حرفهای و خوشعطر درست کنید؟ در این مقاله همه نکات طلایی برای پخت برنجی سبک، دانهدانه و خوشمزه را یاد میگیرید. با روشهای عملی و تصاویر راهنما، پخت برنج هیچگاه به این آسانی نبوده است.
ترشی هفت بیجار یکی از خوشطعمترین ترشیهای شمالی ایران است که ترکیبی از سبزیجات تازه، ادویههای معطر و سرکه طبیعی دارد. در این آموزش مرحلهبهمرحله، تمام فوتوفنهای طرز تهیه ترشی هفت بیجار را یاد میگیرید تا در خانه، ترشی مجلسی و خوشعطر درست کنید
اگر به دنبال یک ترشی خوشرنگ، خوشطعم و فوری هستید، طرز تهیه ترشی پیاز قرمز بهترین انتخاب است. این ترشی را میتوان هم با سرکه سفید و هم به روش بدون سرکه برای طعمی ملایمتر آماده کرد. در ادامه، آموزش مرحلهبهمرحله ترشی پیاز قرمز به سبک رستورانی و مجلسی را همراه با فوتوفن های طلایی و جلوگیری از کپک زدن خواهید خواند.
شیرین پلو یکی از غذاهای اصیل و سنتی ایرانی است که به دلیل ترکیب خاصی از برنج، زعفران، خلال پرتقال و مغزها طعمی شیرین و دلنشین دارد و در مهمانیها و مناسبتهای خاص بسیار محبوب است. این غذا بسته به سلیقه و موقعیت به روشهای مختلفی تهیه میشود؛ از جمله طرز تهیه شیرین پلو با مرغ ریش ریش که انتخابی مناسب برای علاقهمندان به گوشت سفید است، یا -طرز تهیه شیرین پلو ساده که برای وعدههای روزمره کاربرد دارد، و همچنین -طرز تهیه شیرین پلو مجلسی که با تزئینات ویژه و مواد کاملتر برای مجالس رسمی سرو میشود.
چکدرمه یکی از معروفترین و خوشطعمترین غذاهای محلی ترکمنصحرا است که با ترکیب سادهای از برنج، گوشت، پیاز و رب گوجهفرنگی تهیه میشود. این غذای ترکمنی اصیل نهتنها در استان گلستان محبوب است، بلکه بهدلیل طرز پخت آسان و طعم خاص، در سراسر ایران طرفداران زیادی دارد.
در این مقاله با چند روش مختلف و کاربردی برای طرز تهیه استانبولی پلو آشنا خواهیم شد. در کنار دستور پایه، نسخههای متنوعی مانند طرز تهیه استانبولی ساده، طرز تهیه استانبولی با گوشت چرخ کرده، طرز تهیه استانبولی با مرغ، طرز تهیه استانبولی مجلسی، طرز تهیه استانبولی با گوجه و طرز تهیه استانبولی بدون گوشت را هم معرفی میکنیم تا با توجه به ذائقه و نیاز خود بهترین انتخاب را داشته باشید.
در این مقاله با طرز تهیه میگو پلو جنوبی آشنا میشویم، به بررسی نکات مهم و فوتوفنهای خوشطعمتر شدن آن میپردازیم و تمام مراحل را مرحلهبهمرحله توضیح میدهیم. اگر به غذاهای دریایی علاقهمند هستید، تا انتها همراه ما باشید.