ماست مناسب برای زولبیا چیست؟

ماست مناسب برای زولبیا زولبیا، یک شیرینی محبوب و معروف است که در ماه مبارک رمضان، به عنوان یکی از اجزای ثابت سفره افطار ما حضور دارد. احتمالاً تصمیم دارید که این شیرینی را بپزید و طرز تهیه زولبیا را می دانید، اما اگر ندانید کدام ماست مناسب برای زولبیا است ممکن است به درستی […]

ماست مناسب برای زولبیا

زولبیا، یک شیرینی محبوب و معروف است که در ماه مبارک رمضان، به عنوان یکی از اجزای ثابت سفره افطار ما حضور دارد. احتمالاً تصمیم دارید که این شیرینی را بپزید و طرز تهیه زولبیا را می دانید، اما اگر ندانید کدام ماست مناسب برای زولبیا است ممکن است به درستی نتوانید این غذا را تهیه کنید و همچنین لازم است بسیاری از نکات مهم را رعایت کنید و به مطالب زیر توجه کنید.

مواد لازم زولبیا خانگی

مواد لازم برای پخت این شیرینی شامل موارد زیر می باشد:

  • نشاسته گل ۱ لیوان
  • ماست ۱ لیوان
  • آرد سفید ۱ قاشق غذا خوری
  • بکینگ پودر نصف قاشق چای خوری
  • زعفران دم کرده ۱ قاشق چای خوری

مواد لازم برای شهد زولبیا

  • آب ۲ لیوان
  • شکر ۳ لیوان
  • گلاب ۴/۱ پیمانه
  • گلوکز ۱ قاشق مربا خوری
  • زعفران دم کرده به میزان دلخواه
  • آب لیمو ۱ قاشق مربا خوری

روش تهیه شربت زولبیا

ابتدا آب را به همراه شکر در قابلمه ریخته و آن را تا حل شدن کامل شکر هم زده و سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و با کمی تکان دادن آب را به جوش آورید. در مرحله بعد، زعفران و آب لیمو را به شربت اضافه کنید. در آخرین مرحله، گلوکز را به شربت اضافه و با مخلوط کردن همگانی، ترکیب را یکدست کنید.

روش تهیه زولبیا

ابتدا نشاسته را به دقت درون ماست حل کنید. در مرحله بعد، بکینگ پودر را همراه با آرد سفید به مخلوط ماست و نشاسته اضافه کرده و با مخلوط کردن همگانی، ترکیب را یکدست سازید. سپس زعفران دم‌کرده غلیظ را به ترکیب اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید تا ترکیب به صورت یکدست و یکنواخت تغییر کند.

ظرف مخلوط را با سلفون یا پارچه پوشانده و برای مدت ۱ تا ۲ ساعت در دمای اتاق در خانه قرار دهید تا ترکیب حبابی و حجیم شود. پس از آن، ترکیب را دوباره باززنید و درون قیف‌هایی بریزید.

روغن را به دقت داغ کنید، می‌توانید مقدار کمی از مخلوط را به داخل روغن افزوده و اگر سریع پف کرده و به سطح آمد، یعنی روغن آماده است. ترکیب زولبیا را به شکل دایره‌های کوچک به روغن داغ بریزید و دو طرف آن‌ها را تا حد طلایی سرخ کنید.

زولبیای داغ را به سرعت به داخل شربت داغ انداخته و مدتی (۳ تا ۵ دقیقه) صبر کنید تا شربت را جذب کند، سپس آن را خارج کنید.

انواع ماست مناسب برای زولبیا

برای انتخاب ماست مناسب زولبیا به نکات زیر دقت کنید:

  • ماست زولبیا باید در حالتی نه سفت بلکه نه شل تهیه شود.
  • در صورتی که ماست تازه نباشد و یکمی مزه ترشی داشته باشد، این امر بهتر است.
  • ماستی که دارای مزه شیرینی است نیز مناسب می‌ باشد.
  • در انتخاب ماست برای زولبیا، نسخه‌ای پرچرب با بالاترین اولویت قرار دارد

ما در این مقاله به بررسی روش پخت زولبیا خانگی و ماست مناسب برای زولبیا پرداختیم امیدواریم برای شما دوستان و علاقه مندان و همچنین هوارادان آشپزی ماه مفید واقع شده باشد.

4.5/5 - (15 امتیاز)