کل 347 امروز 0
  • تاریخ : پنج شنبه - ۱۰ - اسفند - ۱۴۰۲
  • برابر با : Thursday - 29 - February - 2024
  • ساعت :

    طرز تهیه انواع غذا های دریایی

    طرز تهیه و دستور پخت میگو با سیر
    1402/04/21

    طرز تهیه و دستور پخت میگو با سیر

    میگو با سیر میگو با سیر یک غذای فرنگی خوشمزه و محبوب در بسیاری از کشورها است. طعم خوب سیر و مزه متفاوت میگو، این غذای دریایی را مانند دیگر غذاها مثل دوپیازه ماهی به یک وعده آماده و دلپذیر برای هر وعده غذایی تبدیل می‌کند. در ادامه، درباره طرز تهیه و دستور پخت میگو […]

    آموزش تهیه سوشی

    آموزش تهیه سوشی

    آموزش تهیه سوشی با جلبک سوشی، یکی غذای فرنگی از غذاهای محبوب ژاپن است که از برنج، جلبک نوری، ماهی و دیگر مواد اولیه تهیه می‌شود. این غذا نه تنها خوشمزه است، بلکه ارزش غذایی بالایی دارد و می‌تواند یک گزینه سالم و مغذی برای وعده‌های غذایی باشد. در این مقاله، مراحل تهیه سوشی با […]

    طرز تهیه و دستور پخت ماهی سوف
    1402/04/18

    طرز تهیه و دستور پخت ماهی سوف

    ماهی سوف ماهی سوف یکی از غذای ایرانی و دریایی لذیذ و محبوب مانند دیگر غذاها مثل دوپیازه ماهی در بسیاری از فرهنگ‌ها است. این غذا با ترکیبی از ماهی، زرده تخم مرغ و ادویه‌های خاص تهیه می‌شود. در این مقاله، ما به بررسی تمام جنبه‌های تهیه و پخت ماهی سوف می‌پردازیم، از جمله مواد […]

    طرز تهیه ماهی در هواپز
    1402/04/13

    طرز تهیه ماهی در هواپز

    پخت ماهی در هواپز یک راه سالم و ساده برای طبخ ماهی پخت ماهی در هواپز یک روش سالم و نوین است که برای حفظ مواد مغذی و طعم ماهی، بسیار مورد توجه قرار گرفته است. هواپز به شما اجازه می‌دهد تا بدون استفاده از روغن و با حفظ ارزش غذایی انواع غذاهای دریایی مانند […]

    طرز تهیه دوپیازه ماهی
    1402/04/06

    طرز تهیه دوپیازه ماهی

    روش پخت و تهیه دوپیازه ماهی دوپیازه ماهی یک غذای سنتی و اصیل جنوبی است و یکی از انواع غذاهای دریایی است که با استفاده از ماهی پخته شده لابه‌لای شوید پلو طبخ می‌شود. این غذا با طعم متفاوت ماهی، برای افرادی که از بوی ماهی خوششان نمی‌آید، می‌تواند گزینه‌ای مناسب باشد. می‌توان این غذا […]

    طرز تهیه میگو بندری
    1402/04/05

    طرز تهیه میگو بندری

    نحوه تهیه میگو بندری یک غذای دریایی خوشمزه میگو بندری یکی از غذاهای دریایی محبوب است که همانند ماهی با سس زعفران با طعم و مزه خوشمزه‌اش در تمامی ایام سال سرو می‌شود. در این مقاله، شما با طرز تهیه این غذا و مواد اولیه مورد نیاز آشنا خواهید شد. همچنین، مقدار کالری و ارزش […]

    طرز تهیه هواری تن ماهی
    1402/04/03

    طرز تهیه هواری تن ماهی

    هواری تن ماهی جهت تهیهٔ غدای ایرانی هواری تن ماهی خوشمزه، ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد و ریز می‌کنیم. سپس یک قابلمهٔ مناسب را روی حرارت قرار می‌دهیم و ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع به قابلمه اضافه می‌کنیم و منتظر می‌مانیم تا روغن کمی داغ شود. در این مرحله از پخت این غذای […]

    طرز تهیه ماهی با سس زعفران
    1402/03/30

    طرز تهیه ماهی با سس زعفران

    روش پخت ماهی با سس زعفران ماهی یکی از رایج ترین غذاهای دریایی است و در این مقاله قصد داریم روش پخت زعفرانی آن را به شما آموزش دهیم. در ابتدا برای تهیه ماهی رستورانی با سس زعفران، سرکه سفید و مقداری نمک را ترکیب می‌کنیم. سپس ماهی‌ها را به طور کامل باز کرده و […]

    برو بالا