کل 347 امروز 0
  • تاریخ : پنج شنبه - ۱۰ - اسفند - ۱۴۰۲
  • برابر با : Thursday - 29 - February - 2024
  • ساعت :

    طرز تهیه انواع غذاهای ترکی

    طرز تهیه ایچلی کوفته به روش سنتی ترکیه
    1402/08/06

    طرز تهیه ایچلی کوفته به روش سنتی ترکیه

    غذای ایچلی کوفته (یا Ichli Kofta) اصالتا به آشوریان، یک قوم کلدانی در منطقه میزوپاتامیا در کشورهای معاصر عراق، ترکیه، و ایران تعلق دارد. این غذا در فرهنگ و تاریخ آشوریان و کلدانیان ریشه دارد و به عنوان یکی از غذاهای معروف این اقوام شناخته می شود.

    طرز تهیه پاچانگا پیش غذای خوشمزه و ساده به روش ترکیه ای
    1402/07/26

    طرز تهیه پاچانگا پیش غذای خوشمزه و ساده به روش ترکیه ای

    پاچانگا یکی از غذاهای پرطرفدار و محبوب کشور ترکیه است این طرز تهیه پاچانگا که برای شما آماده شده برای 6 نفر است پاچانگا ترکیه ای را درست کنید و از آن لذت ببرید.

    طرز تهیه کاسه سیب زمینی شکم‌پر خوشمزه و مجلسی ترکیه‌ای

    طرز تهیه کاسه سیب زمینی شکم‌پر خوشمزه و مجلسی ترکیه‌ای

    کاسه سیب زمینی شکم‌پر یکی از غذاهای پر کالری و مقوی ترکیه ‌ای است که دستور پخت کاسه سیب زمینی شکم پر ساده است و با مواد متنوعی میتوان آن را حاضر کرد. اگر فرصت زیادی برای آشپزی ندارید، سیب زمینی شکم پر ترکیه‌ای گزینه عالی و مناسبی برای شما است.

    طرز تهیه سوجوک خوشمزه و ساده به روش ترکیه ای

    طرز تهیه سوجوک خوشمزه و ساده به روش ترکیه ای

    سوجوک یک نوع سوسیس و یکی از پرطرفدارترین این مدل سوسیس، سوجوک ترکیه ای است که ما نیز در این مقاله طرز تهیه سوجوک ترکیه ای را برای شما آماده کرده‌ایم.

    طرز تهیه سس فلفل تند قرمز ترکیه‌ ای

    طرز تهیه سس فلفل تند قرمز ترکیه‌ ای

    سس فلفل تند قرمز ترکیه ای یکی از چاشنی های کشور ترکیه است که در این کشور از رب فلفل ترکیه ای نیز مورداستفاده قرار می گیرد و برای افرادی که غذای تند دوست داردند بسیار مناسب و دلنشین است .

    طرز تهیه پیده ترابزون ترکیه
    1402/06/12

    طرز تهیه پیده ترابزون ترکیه

    همانطور که می دانید، ترکیه دارای انواعی از غذاهای بین المللی بوده که مزه و ترکیب فوق العاده ای دارند. شما می توانید در این مقاله از آشپزی ماه با نحوه تهیه و طرز تهیه پیده ترابزون آشنا شوید.

    طرز تهیه لاهماجون
    1402/04/24

    طرز تهیه لاهماجون

    اگر نخواستید خمیر رو درست کنید می توانید از طرز تهیه لاهماجون با نان لواش استفاده کنید و نون لواش رو گرد برش بدید و بعد رویه بزنید. طرز تهیه لاهماجون در فر چندان سخت نیست و طعم فوق‌العاده گوشت پرادویه‌ای که روی یک لایه نازک خمیری قرار گرفته و با چاشنی لیموترش آماده شده است.روش دوم لاهماجون با نان پیتا است که در دسترس و اسان تهیه می شود.

    طرز تهیه بورک گوشت
    1402/04/17

    طرز تهیه بورک گوشت

    بورک گوشت بورک گوشت یک غذای فرنگی معروف و خوشمزه است که مانند دیگر غذاها مثل گراتن اسفناج در بسیاری از کشورها مورد علاقه قرار دارد. این غذا از لایه‌های نازک خمیر یوفکا و مزه دار گوشت چرخ کرده تهیه می‌شود. در ادامه به طرز تهیه این غذا و همچنین نکات و تکنیک‌های مهم آن […]

    طرز تهیه اسکندر کباب
    1402/04/12

    طرز تهیه اسکندر کباب

    اسکندر کباب اسکندر کباب، یک غذای فرنگی و ترکی محبوب‌ ماهنند دیگر غذاها مثل پاچینی مرغ در میان همه مردم است که در این مقاله به آموزش آن خواهیم پرداخت. اسکندر کباب یک غذای سنتی و لذیذ است که با استفاده از تکنیک‌های خاص آماده می‌شود. این غذا علاوه بر طعم واقعاً متفاوت، ارزش غذایی […]

    برو بالا