طرز تهیه خورشت کاری هندی خورشت کاری هندی ریشهای عمیق در تاریخ و فرهنگ هند دارد و به عنوان یکی از غذاهای اصلی این کشور شناخته میشود. طرز تهیه خورشت کاری در اصل از ترکیب ادویههای مختلف، که هر کدام بهصورت بومی و محلی تهیه میشود، به دست میآید و به دلیل غنای طعم و […]
خورشت آلو اسفناج یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که در مناطق مختلف کشور طبخ میشود. خورشت آلو اسفناج برای کدام شهر است؟ این خورش بیشتر به مناطق شمالی کشور، به ویژه گیلان و مازندران نسبت داده میشود، اما در سراسر ایران محبوب است. خورش آلو اسفناج با مرغ به همراه اسفناج و آلو بخارا تهیه میشود و میتوانید برای طعمدهی بیشتر از رب انار استفاده کنید. اگر به دنبال تهیه یک خورشت آلو اسفناج حرفهای هستید، بهتر است اسفناج را بهخوبی تفت دهید تا طعم تلخی نگیرد و آلوها را در اواخر پخت اضافه کنید.
خورش فسنجون با مرغ در نسخههای مختلفی تهیه میشود. اگر از گردوی مرغوب استفاده کنید، دستور پخت فسنجون با مرغ نیاز به اضافهکردن روغن نخواهید داشت و میتوانید این خورش را بهعنوان یک غذای سالم و مقوی در نظر بگیرید. سرو فسنجان بههمراه برنج ایرانی، یک ترکیب بینظیر و لذیذ است که بهسختی میتوان از آن گذشت.
دستور پخت قلیه ماهی مواد لازم: ماهی: ۵۰۰ تا ۷۵۰ گرم (ماهیهای شیر، سی بس، یا ماهیهای جنوبی دیگر) گشنیز: ۳۵۰ گرم شنبلیله: ۱۵۰ گرم سیر: ۱ بوته پیاز: ۱ عدد متوسط تمر هندی: ۲۰۰ گرم زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز: به مقدار دلخواه نمک: به مقدار لازم روغن: به مقدار کافی مراحل تهیه […]
طرز تهیه فسنجون با گوشت قلقلی خانگی فسنجان، که یکی از محبوبترین غذاهای ایرانی است، در هر منطقه و استانی به شیوهای خاص تهیه میشود و تنوع زیادی دارد که هر یک از آنها ارزش امتحان کردن را دارند. برخی از افراد به فسنجان شمالی و ترش علاقه دارند، برخی دیگر نسخه شیرین آن را […]
طرز تهیه خورشت گوجه سبز گیلانی خورش گوجه سبز مانند طرز تهیه خورشت ریواس یکی از لذیذترین خورشهای ایرانی است که زیبایی خاصی به سفرههای ما میبخشد. گوجه سبز، میوهای فصلی و مورد علاقه بیشتر ایرانیان است. این میوه تنها در بهار و تابستان در دسترس است، به همین دلیل خورش گوجه سبز به عنوان […]
طرز تهیه مرغ دودی با سس مایونز و ماست یکی از خوش طعم ترین روش های طبخ مرغ است که به راحت با دستور زیر می توانید تهیه کنید.
خورش، از جمله غذاهای برجسته ایرانی است که نقش کلیدی در آشپزی این کشور دارد. خورش ریواس، با طعم ترش و طبیعت سبزش، یکی از انواع محبوب خورش است که میتوان آن را با انتخابی از گوشتهای مختلف تهیه کرد.
خورش کنگر از غذاهای لذیذ و مغذی شهر ارومیه به شمار میرود. این خورش که از گیاه کنگر، در دسترس تنها در فصل بهار، ساخته میشود، به عنوان یک غذای مناسب برای شبهای عید نوروز شناخته شده است.