کل 513 امروز 0
  • تاریخ : دوشنبه - ۳۰ - مهر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Monday - 21 - October - 2024
  • ساعت :

    انواع نان

    طرز تهیه سیمیت ترکی
    1403/05/30

    طرز تهیه سیمیت ترکی

    طرز تهیه سیمیت ترکیه مواد لازم آرد: ۴ پیمانه خمیر مایه فوری: ۲ قاشق غذاخوری شکر: ۱ قاشق غذاخوری نمک: ۱ قاشق مرباخوری شیر: نصف پیمانه آب ولرم: ۱ پیمانه روغن مایع: ۸ قاشق غذاخوری شیره انگور، خرما یا توت: ۲ قاشق غذاخوری کنجد بو داده: به مقدار لازم مراحل تهیه سیمیت ترکی آماده‌سازی خمیر: […]

    طرز تهیه نان شیرمال
    1403/05/29

    طرز تهیه نان شیرمال

    طرز تهیه نان شیر مال ساده نان شیرمال، نانی سنتی با طعم خوشایند و کمی شیرین است که مشابه فطیر، از محبوبیت زیادی برخوردار است. تهیه این نان، به ویژه برای صبحانه، بسیار آسان است و نیازی به تخصص ویژه در آشپزی ندارد. با پیروی از دستورالعمل زیر و ورز دادن صحیح خمیر، می‌توانید نان […]

    آموزش مراحل پخت نان
    1403/02/11

    آموزش مراحل پخت نان

    مهم ترین مراحل پخت نان باید آرد مناسب انتخاب شود. خمیر تخمیردهی، تست و بخار پخت مهمند. دمای مناسب و خنک شدن پس از پخت کلیدی است. مراحل پخت نان به ترتیب آماده‌سازی تست، تخمیر، شکل‌دهی، برش، دمای پخت، پخت، خنک‌شدن، نگهداری باید به دقت انجام شود.

    طرز تهیه نان شیرین تابه ای
    1403/02/09

    طرز تهیه نان شیرین تابه ای

    نان شیرین تابه ای یکی از راحترین طرز تهیه ها را دارد که ما در ادامه طرز تهیه سه نوع مختلف از این نان خوش مزه را ارائه کردیم.

    طرز تهیه نان چاباتا ایتالیایی، آسان و لذیذ
    1402/12/05

    طرز تهیه نان چاباتا ایتالیایی، آسان و لذیذ

    نان چاباتا چیست؟ نانی با پوسته ترد و بافت داخلی سبک و طعم ملایم کمی ترش که می توانید با مواد اولیه ساده نان چاباتای تهیه کنید.در ادامه طرز تهیه معروف ترین نان ایتالیایی را آموزش خواهیم داد.

    طرز تهیه نان برگر
    1402/12/02

    طرز تهیه نان برگر

    نان برگر کوچک که در خانه با مواد اولیه ساده و راحتی می توان پخت بیشتر کارایی برای مهمانی ها و به عنوان پیش غذا دارد اما نان برگر فرانسوی که اندازه آن از نان همبرگر مینی و نان همبرگر کوچک بزرگتر است می تواند به عنوان یک نان برای وعده اصلی مورد استفاده قرار گیرد.

    طرز تهیه نان رمضان تبریزی
    1402/10/06

    طرز تهیه نان رمضان تبریزی

    طرز تهیه نان رمضان به روش قنادی یکی از دسته‌های محبوب نان‌های ایرانی است که به خصوص در ماه مبارک رمضان در منطقه تبریز و سایر مناطق ایران مصرف می‌شود. پخت نان رمضان تبریز به شکل‌ها و طعم‌های متنوعی تهیه می‌شود. نان رمضان تبریزی علاوه بر استفاده در سحر و افطار، در میان خانواده‌ها به عنوان یک میان‌ وعده خوشمزه نیز مورد توجه قرار می‌گیرد در ادامه طرز تهیه نان رمضان خانگی را برای شما قرار داده ایم.

    برو بالا