کل 511 امروز 0
  • تاریخ : جمعه - ۲۷ - مهر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 18 - October - 2024
  • ساعت :

    طرز تهیه آش و سوپ و حلیم | انواع آش، سوپ و حلیم

    طرز تهیه آش کدو حلوایی
    1403/07/18

    طرز تهیه آش کدو حلوایی

    طرز تهیه آش کدو حلوایی ساده کدو حلوایی یک میوه مغذی با خواص متعدد است که به دلیل ویتامین‌ها و مواد معدنی فراوانش فواید بسیاری برای بدن دارد. این میوه سرشار از ویتامین A، C و E است که به تقویت سیستم ایمنی، بهبود بینایی و سلامت پوست کمک می‌کنند. وجود بتاکاروتن در کدو حلوایی، […]

    طرز تهیه سوپ پیاز برای سرماخوردگی
    1403/07/10

    طرز تهیه سوپ پیاز برای سرماخوردگی

    طرز تهیه سوپ پیاز ایرانی سوپ پیاز یکی از غذاهای مقوی و مفید برای کاهش علائم سرماخوردگی است. این سوپ به دلیل داشتن پیاز که خواص ضدعفونی‌کننده و ضدباکتری دارد، به بهبود سریع‌تر علائم سرماخوردگی کمک می‌کند. مواد اولیه طرز تهیه سوپ پیاز برای سرماخوردگی پیاز: ۲ عدد بزرگ روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری آرد: ۲ […]

    دستور پخت حلیم با مرغ
    1403/07/09

    دستور پخت حلیم با مرغ

    دستور پخت حلیم با مرغ خانگی حلیم گندم یکی از غذاهای خوشمزه است که در ماه‌های محرم و رمضان بسیار محبوب است و به‌ویژه به‌عنوان یک افطاری لذیذ شناخته می‌شود. این غذا معمولاً برای صبحانه سرو می‌شود. می‌توانید حلیم را با روش‌های مختلفی تهیه کنید، اما رایج‌ترین روش، استفاده از گندم و بلغور است. برای […]

    طرز تهیه آش دندونی ساده
    1403/06/24

    طرز تهیه آش دندونی ساده

    طرز تهیه آش دندونی تهرانی آش دندونی یکی از غذاهای سنتی و محبوب مانند آش غلغل شوشتر (خوزستان) در مراسم‌های خاص ایرانی است که معمولاً برای جشن اولین دندان نوزاد تهیه می‌شود. این آش خوشمزه و مقوی در نقاط مختلف ایران به شیوه‌های مختلفی تهیه می‌شود. در تهران نیز آش دندونی با ترکیب خاصی از […]

    طرز تهیه سوپ ساده
    1403/05/24

    طرز تهیه سوپ ساده

    طرز تهیه سوپ ساده رشته سوپ ساده رشته یک غذای گرم و مقوی است که در روزهای سرد سال بسیار محبوب است. این سوپ با استفاده از رشته سوپی، مرغ، و سبزیجات معطر تهیه می‌شود و معمولاً با آب‌لیمو و جعفری تزئین می‌گردد. سوپ رشته به دلیل داشتن مواد ساده و در دسترس، به راحتی […]

    دستور پخت سوپ جو در ۶ مرحله
    1403/05/14

    دستور پخت سوپ جو در ۶ مرحله

    دستور پخت سوپ جو خانگی سوپ جو یکی از سوپ‌های مجلسی و بسیار محبوب در میان ایرانیان است. محبوبیت این سوپ به قدری است که تقریباً در هر رستورانی می‌توانید آن را به عنوان پیش‌غذا سفارش دهید.  مواد لازم سوپ جو برای ۴ نفر – سینه مرغ: نصف یک سینه کامل – جو پوست‌کنده: ۱ […]

    طرز تهیه پخت آش بلغور و بادمجان، یک غذای اصیل و کمیاب
    1402/11/23

    طرز تهیه پخت آش بلغور و بادمجان، یک غذای اصیل و کمیاب

    طرز تهیه آش بادمجان با سبزی از جمله آش های سنتی و مقوی که طعم و مزه بی نظیری دارد و در مناطق و شهرهای مختلف ایران با مواد و روش های متنوعی طبخ می شود.آش بادمجان کرمانشاهی خوشمزه و اصیل کرمانشاهی است.که بسیار مقوی و مجلسی است.و هر کسی برای بار اول این آش را می خورد امکان ندارد که هوس پخت نکند.طرز تهیه آش بادمجان بدون گوشت ملایر یکی از آش های خوشمزه و محلی است که در جاهای مختلف کشور از جمله ملایر و تویسرکان و اصفهان پخته می شود.

    طرز تهیه آش غلغل شوشتر (خوزستان) مقوی و خوش طعم
    1402/11/21

    طرز تهیه آش غلغل شوشتر (خوزستان) مقوی و خوش طعم

    آش قلقل اهواز یکی از انواع آش های سنتی و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر شوشتر می باشد.آش غلغل خوزستانی یکی از انواع آش‌های سنتی و پرطرفدار این استان است که اصالت آن به شهر شوشتر برمی‌گردد. این آش از ترکیب گندم، حبوبات و گوشت تهیه می شود. مواد لازم آش غلغل بسیار مواد ساده و در دسترسی است.

    طرز تهیه عدسی و بادمجان
    1402/11/17

    طرز تهیه عدسی و بادمجان

    عدسی و بادمجان دو ماده غذایی ارزشمند هستند. عدسی، منبع عالی پروتئین و فیبر غذایی بوده و برای سلامتی قلب و گوارش مفید است. بادمجان نیز حاوی آنتی‌اکسیدان‌هاست که در کاهش التهابات و پیشگیری از بیماری‌های قلبی-عروقی موثرند.در ادامه طرز تهیه عدسی و بادمجان را آموزش داده ایم.

    برو بالا